Luneta OPEL AGILA (B) (H08), an fabricatie 2016, producator KMK, vandut in Bucuresti, SECTOR 6, cod postal 69752

Solicita pret Luneta OPEL AGILA (B) (H08), an fabricatie 2016

Localitate : Bucuresti, SECTOR 6

Cod postal : 69752


Suna vanzatorul





Luneta OPEL

lunete-kmk.jpeg


Producatorul auto Opel este o companie producatoare de automobile din Germania cu sediul in Russelsheim, fondata în anul 1862 de catre Adam Opel. Aceasta este o filiala a Groupe PSA din 1 august 2017. În martie 2017, Groupe PSA a fost de acord sa achizitioneze Opel de la General Motors. Achizitia a fost aprobata de autoritatile de reglementare ale Comisiei Europene în iulie 2017. Sediul Opel se afla în Rüsselsheim am Main, Hesse, Germania. In anul 1899 Apare primul automobil Opel, denumit „Opel Patent Motor Car, System Lutzmann”. Din pacate, Adam Opel nu a apucat sa participe la lansare, el decedand la varsta de 58 de ani. Afacerea este preluata de sotia lui, Sophie, si de fiii lor. In acelasi an, compania debuteaza la cursele auto pe plan international, iar doi ani mai tarziu este lansata si prima motocicleta Opel. In anul 1902 este finalizat primul model construit integral de Opel, cu un motor nou de 10/12 CP, cu doi cilindri.

La inceputul celui de-al doilea Razboi Mondial, Opel era de 4 ani consecutiv cel mai mare producator auto european. Dupa victoria aliatilor, fabrica din Russelsheim este deteriorata, iar cea din Brandenburg este distrusa aproape in totalitate. Primul model Opel produs dupa razboi consta intr-un camion Blitz de 1,5 tone. La scurt timp, compania reia productia de automobile cu modelele Olympia si Kapitan. In anul 1980 aduc pe piata modelele Corsa (compact), Omega si Vectra (de talie mijlocie). Primul model ajunge cel mai bine vandut autovehicul din clasa lui, in timp ce Opel Omega ajunge Masina Anului in 1987. In anul 1997 Are loc lansarea Mobility Initiative, un sistem de navigatie pentru modelele Vectra si Omega. In anul 2002 Opel incepe o campanie de imagine: “Opel. Fresh Thinking for Better Cars”. In anul 2009 Lansarea modelului Opel Insignia sustine vanzarile din Germania ale Opel pe timpul crizei economice globale. La un an de la lansare, modelul a inregistrat 170.000 de comenzi in Europa, a fost numit Masina Anului 2009. Cel mai performant autovehicul din gama Insignia este OPC, numit de catre cititorii Auto Bild "Masina Sport a Anului", intre alte 30 de premii castigate de acesta. In anul 2012 Opel Ampera, un vehicul electric extended-range, este prezentat la Geneva. Acesta va castiga titlul "Masina Anului 2012". In acelasi an este prezentat la Paris noul model ADAM, o masina urbana moderna, cu posibilitati multiple de personalizare la nivel de design, pentru noua generatie de consumatori, care va castiga in 2014 premiul Readers' Choice al revistei Auto, Motor & Sport. In anul 2017 Opel prezinta publicului noul sau slogan de brand: The future is everyone’s. Autoturismele nu mai sunt in centrul atentiei, ci mobilitatea oamenilor.

Producatorul Opel a scos pe piata mai multe modele Opel Signum, Opel Corsa, Opel Movano, Opel Insignia, Opel Speedster, Opel Tigra, Opel Campo, Opel Combo, Opel Vivaro, Opel GT, Opel Mokka, Opel Ampera, Opel Frontera, Opel Crossland, Opel Vectra, Opel Arena, Opel Zafira, Opel Cascada, Opel Antara, Opel Adam, Opel Agila, Opel Astra, Opel Grandland X, Opel Grandland, Opel Karl, Opel Meriva fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Luneta Opel Signum, Luneta Opel Corsa, Luneta Opel Movano, Luneta Opel Insignia, Luneta Opel Speedster, Luneta Opel Tigra, Luneta Opel Campo, Luneta Opel Combo, Luneta Opel Vivaro, Luneta Opel GT, Luneta Opel Mokka, Luneta Opel Ampera, Luneta Opel Frontera, Luneta Opel Crossland, Luneta Opel Vectra, Luneta Opel Arena, Luneta Opel Zafira, Luneta Opel Cascada, Luneta Opel Antara, Luneta Opel Adam, Luneta Opel Agila, Luneta Opel Astra, Luneta Opel Grandland X, Luneta Opel Grandland, Luneta Opel Karl, Luneta Opel Meriva fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Luneta este geamul din partea din spate a masinii, care iti ofera vizibilitate, ajuta la aerodinamica autovehicului si iti ofera protectie impotriva prafului, a precipitatiilor si a altor pericole. Lunetele moderne sunt dotate cu tot felul de senzori care ajuta la obtinere unei experiente cat mai interesante in timpul condusului:
- Senzori de ploaie care pornesc stergatoarele;
- Straturi de materiale care transmit curent electric si incalzesc ( pentru dezghet si dezaburire);
- Antene radio, care preiau semnalul radio, oferind acea mica doza de distractie de la volan.
Spre deosebire de primele lunete auto aparute in urma cu cateva decenii, cele de astazi sunt realizate dintr-un geam securizat, sunt montate intr-un cheder de cauciuc si inglobeaza mai multe tehnologii de realizare care le fac sa se sparga mult mai greu si sa fie cat mai sigure pentru pasageri atunci cand se sparg.
Iti oferim servicii complete de livrare si montaj lunete
O luneta sparta nu este, asadar, o tragedie. Atunci cand realizezi ca acest geam al autovehiculului are o problema, tot ceea ce ai de facut este sa ne suni, sa ne spui care este problema si sa ne astepti.
Avem lunete pentru toate modelele de autovehicule si ne asiguram ca fiecare produs pe care il comercializam este de buna calitate.
Calitatea nu inseamna intotdeauna si un pret mare. Lunetele pe care le gasesti in magazinul nostru, desi sunt cele mai bune de pe piata, pot fi achizitionate cu un pret extrem de atractiv.
Dupa ce am gasit luneta potrivita pentru masina ta, asiguram urmatoarele servicii:
O livram cu cea mai mare atentie, in asa fel incat sa nu o zgariem pe drum;
O montam pe autovehiculul tau, direct la tine acasa, cu ajutorul unei echipe de specialisti.
Folosim materiale de cea mai buna calitate pentru montaj si ne asiguram ca fiecare mic detaliu este la locul lui. Tocmai de aceea, ne permitem sa oferim garantie de 2 ani pentru toate lucrarile pe care le-am efectua.
Unde putem livra si oferi montaj?
Livram lunetele si oferim montaj gratuit oriunde in Bucuresti si Ilfov. Asiguram o livrare rapida, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa stai foarte mult timp fara geamul masinii.
Ai grija de geamurile masinii tale!
Ne place sa oferim servicii de buna calitate, insa ne dorim sa te bucuri cat mai mult timp de geamurile masinii tale. Tocmai de aceea, incearca sa le cureti frecvent, sa eviti sa trantesti usile, sa circul cu viteza mica acolo unde exista riscul de a sari pietre si sa ne apelezi ori de cate ori apare o crapatura in parbriz, luneta sau geamurile laterale. Daca nu este o crapatura foarte mare, exista si solutii prin care poate sa fie reparata.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) sector 1: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Aviatorilor, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Aviatiei, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Baneasa, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Bucurestii Noi, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Damaroaia, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Domenii, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Dorobanti, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Gara de Nord, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Grivita, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Victoriei, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Floreasca, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Pajura, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Pipera, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Primaverii, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Piata Romana. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) sector 2: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Colentina, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Iancului, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Mosilor, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Obor, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Pantelimon, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Stefan Cel Mare, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Tei, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Vatra Luminoasa. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Sectorul 3: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Balta Alba, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Centrul Civic, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Dristor, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Dudesti, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Lipscani, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Muncii, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Titan, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Unirii, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Vitan, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Timpuri Noi. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Sectorul 4: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Giurgiului, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Berceni, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Oltenitei, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Tineretului, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) 13 Septembrie, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Panduri, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Cotroceni, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Dealul Spirii, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Sebastian, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Giurgiului, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Ferentari, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Rahova, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Ghencea, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Pieptanari, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Crangasi, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Ghencea, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Giulesti, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Drumul Taberei, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Militari. Parbriz auto Ilfov: Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Bragadiru, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Buftea, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Chitila, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Magurele, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Otopeni, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Oras Pantelimon, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Popesti Leordeni, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Luneta OPEL AGILA (B) (H08). Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize OPEL AGILA (B) (H08) originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) cu senzor de ploaie, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) cu senzor lumina, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) cu incalzire, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) cu antena radio incorporata, Luneta OPEL AGILA (B) (H08) cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Luneta OPEL AGILA (B) (H08). Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto OPEL AGILA (B) (H08) in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Luneta OPEL AGILA (B) (H08) fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele OPEL precum:

Vezi si alte oferte de lunete pentru aceasta marca :