Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon, an fabricatie 2007, producator XYG, vandut in POSTA, ILFOV, cod postal 77038

Solicita pret Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon, an fabricatie 2007

Localitate : POSTA, ILFOV

Cod postal : 77038


Suna vanzatorul

Parbriz ALFA ROMEO

parbrize-xyg.jpeg


Alfa Romeo Automobiles este un constructor italian de automobile. Fondata la 24 iunie 1910, la Milano, compania a fost implicata în construirea de masini de curse din 1911, si are o reputatie în a construi masini. Compania a fost detinuta de catre Istituto per la Ricostruzione Industriale între 1932 si 1986, atunci când aceasta a devenit parte a Grupului Fiat si din februarie 2007, o parte a Grupului Fiat Automobile. Alfa Romeo a fost fondata ca Società Anonima Italiana Darracq, în 1906, de catre firma de automobile a francezului Alexandre Darracq. La sfârsitul anului 1909, masinile italiene au fost de vânzare si o noua companie a fost înfiintata numita ALFA, Compania Publica, initial înca în parteneriat cu Darracq.

In data de 24 iunie 2015 s-au implinit 105 de ani de cand un grup de antrepenori italieni au fondat firma Anonima Lombarda Fabrica Automobili abreviata A.L.F.A. dupa ce acestia preluasera anterior firma Societa Italiana Automobili Daracq – o firma de origine franceza ce asambla automobile Darracq pentru Italia avand sediul la Portello in Milano. Cei 105 de ani de istorie ai constructorului italian se traduc prin automobile sinonime cu inovatia tehnica, design-ul exclusivist si performantele sportive avand un mare impact la public, numeroase victorii obtinute in competitiile sportive dar si unele momente mai putin favorabile. Din 1986 constructorul italian face parte din concernul italian FIAT iar incepand din februarie 2007 este o divizie a lui Fiat Group Automobiles S.p.A, ocazie cu care numele societatii a devenit Alfa Romeo Automobile S.p.A. cu sediul la Torino. In cele ce urmeaza vom incerca sa prezentam in doua parti, cele mai importante momente ale prestigiosului producator italian Alfa Romeo.

Alfa Romeo Automobiles a produs mai multe modele cum ar fi: Alfa Romeo GTV, Alfa Romeo 145, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 8C, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo 4C, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo 146, Alfa Romeo 166, Alfa Romeo GT, Alfa Romeo Spider.

Avem in stoc Parbriz Alfa Romeo GTV, Parbriz Alfa Romeo 145, Parbriz Alfa Romeo Mito, Parbriz Alfa Romeo 147, Parbriz Alfa Romeo Stelvio, Parbriz Alfa Romeo 156, Parbriz Alfa Romeo 8C, Parbriz Alfa Romeo Giulia, Parbriz Alfa Romeo Brera, Parbriz Alfa Romeo 4C, Parbriz Alfa Romeo Giulietta, Parbriz Alfa Romeo 159, Parbriz Alfa Romeo 146, Parbriz Alfa Romeo 166, Parbriz Alfa Romeo GT, Parbriz Alfa Romeo Spider pentru ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon sector 1: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Aviatorilor, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Aviatiei, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Baneasa, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Bucurestii Noi, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Damaroaia, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Domenii, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Dorobanti, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Gara de Nord, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Grivita, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Victoriei, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Floreasca, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Pajura, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Pipera, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Primaverii, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Piata Romana. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon sector 2: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Colentina, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Iancului, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Mosilor, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Obor, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Pantelimon, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Stefan Cel Mare, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Tei, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Vatra Luminoasa. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Sectorul 3: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Balta Alba, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Centrul Civic, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Dristor, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Dudesti, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Lipscani, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Muncii, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Titan, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Unirii, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Vitan, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Timpuri Noi. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Sectorul 4: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Giurgiului, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Berceni, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Oltenitei, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Tineretului, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon 13 Septembrie, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Panduri, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Cotroceni, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Dealul Spirii, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Sebastian, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Giurgiului, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Ferentari, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Rahova, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Ghencea, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Pieptanari, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Crangasi, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Ghencea, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Giulesti, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Drumul Taberei, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Bragadiru, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Buftea, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Chitila, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Magurele, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Otopeni, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Oras Pantelimon, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Popesti Leordeni, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize ALFA ROMEO 159 Sportwagon originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon cu senzor de ploaie, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon cu senzor lumina, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon cu incalzire, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon cu antena radio incorporata, Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto ALFA ROMEO 159 Sportwagon in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz ALFA ROMEO 159 Sportwagon fabricat in anii:2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele ALFA ROMEO precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :