Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH, an fabricatie 2006, producator GUARDIAN, vandut in Bucuresti, SECTOR 2, cod postal 21547

Solicita pret Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH, an fabricatie 2006

Localitate : Bucuresti, SECTOR 2

Cod postal : 21547


Suna vanzatorul

Parbriz ASTON MARTIN

parbrize-guardian.jpeg


Aston Martin este un producator de masini din Marea Britanie. Societatea a fost înfiintata în 1913 de Robert Bamford si Lionel Martin. În 1922, compania a fost preluata de Contele Louis Zborowski. În anul 1947, firma Aston Martin a fost vânduta companiei David Brown Limited, condusa de Sir David Brown. În 1972, Aston Martin se schimba din nou proprietarii, firma fiind preluata de compania lui William Willson.

Cea mai recenta perioada nesigura se leaga de sfârsitul dominatiei Ford. Proprietar majoritar înca din 1991, Ford a decis sa vânda Aston Martin în 2006, dupa ce, timp de mai bine de 17 ani, investise foarte mult pentru a lansa modele noi, precum DB7, DB9 sau V12 Vanquish. La momentul la care Compania Ford a pus la vânzare gama de lux în care se reunise Aston Martin, Jaguar, Land Rover si Volvo, David Richards, un cunoscut om de afaceri britanic a reusit sa construiasca solutia de salvare.

Aston Martin a scos pe piata mai multe modele Aston Martin Virage, Aston Martin Zagato, Aston Martin Vantage, Aston Martin Dbs, Aston Martin Db11, Aston Martin Rapide, Aston Martin One77, Aston Martin Cygnet, Aston Martin Vanquish, Aston Martin Db7, Aston Martin Db9.

Avem in stoc Parbriz Aston Martin Virage, Parbriz Aston Martin Zagato, Parbriz Aston Martin Vantage, Parbriz Aston Martin Dbs, Parbriz Aston Martin Db11, Parbriz Aston Martin Rapide, Parbriz Aston Martin One77, Parbriz Aston Martin Cygnet, Parbriz Aston Martin Vanquish, Parbriz Aston Martin Db7, Parbriz Aston Martin Db9 din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH sector 1: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Aviatorilor, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Aviatiei, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Baneasa, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Bucurestii Noi, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Damaroaia, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Domenii, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Dorobanti, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Gara de Nord, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Grivita, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Victoriei, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Floreasca, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Pajura, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Pipera, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Primaverii, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Piata Romana. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH sector 2: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Colentina, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Iancului, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Mosilor, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Obor, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Pantelimon, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Stefan Cel Mare, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Tei, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Vatra Luminoasa. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Sectorul 3: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Balta Alba, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Centrul Civic, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Dristor, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Dudesti, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Lipscani, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Muncii, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Titan, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Unirii, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Vitan, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Timpuri Noi. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Sectorul 4: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Giurgiului, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Berceni, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Oltenitei, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Tineretului, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH 13 Septembrie, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Panduri, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Cotroceni, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Dealul Spirii, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Sebastian, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Giurgiului, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Ferentari, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Rahova, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Ghencea, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Pieptanari, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Crangasi, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Ghencea, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Giulesti, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Drumul Taberei, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Bragadiru, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Buftea, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Chitila, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Magurele, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Otopeni, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Oras Pantelimon, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Popesti Leordeni, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize ASTON MARTIN VANQUISH originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH cu senzor de ploaie, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH cu senzor lumina, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH cu incalzire, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH cu antena radio incorporata, Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto ASTON MARTIN VANQUISH in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz ASTON MARTIN VANQUISH fabricat in anii:2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele ASTON MARTIN precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :