Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100, an fabricatie 2018, producator GUARDIAN, vandut in BRAGADIRU, ILFOV, cod postal 77026

Solicita pret Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100, an fabricatie 2018

Localitate : BRAGADIRU, ILFOV

Cod postal : 77026


Suna vanzatorul





Parbriz CHEVROLET

parbrize-guardian.jpeg


Compania Chevrolet cunoscuta colocvial drept Chevy sau Chevrolet Division of General Motors Company este o fabrica de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai bine vânduta si mai cunoscuta din concern.

În gama de autoturisme Chevrolet se gasesc peste 20 de modele, fiecare remodelat în fiecare era a automobilelor. Chevrolet produce de la masini mici pâna la camioane comerciale, cel mai cunoscut camion fiind Chevrolet Silverado, al doilea în topul vânzarilor de camionete, primul fiind Ford F-Series. Chevrolet Impala este masina numarul unu în vânzari în SUA.Chevrolet a fost fondat de Louis Chevrolet si William C. Durant. Producatorul Chevrolet si-a facut aparitia în Europa dupa aproape un secol de stat in umbra. Fabrica Daewoo din Coreea de Sud a fost rampa de lansare si au utilizat pentru o scurta perioada modelele Daewoo sub sigla Chevrolet pâna la lansarea noilor sale modele.In prezent, gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde modele care acopera peste 60% din segmente: autovehiculul mini de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback si station wagon, modelul sedan de clasa medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2013 Chevrolet va lansa un SUV de clasa mica, modelul Trax.

Chevrolet a scos pe piata mai multe modele Chevrolet Evanda, Chevrolet C2500, Chevrolet Spark, Chevrolet Suburban, Chevrolet Orlando, Chevrolet Camaro, Chevrolet T250, Chevrolet J300, Chevrolet T300, Chevrolet Trailblazer, Chevrolet Nubira, Chevrolet Cruze, Chevrolet Silverado, Chevrolet Epica, Chevrolet Malibu, Chevrolet C100, Chevrolet Captiva, Chevrolet Corvette, Chevrolet Corsa, Chevrolet Astro, Chevrolet C7, Chevrolet Lacetti, Chevrolet Impala, Chevrolet HHR, Chevrolet Tacuma, Chevrolet C1500, Chevrolet Kalos, Chevrolet Alero, Chevrolet Trans Sport, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trax, Chevrolet S10, Chevrolet Volt, Chevrolet Monte Carlo, Chevrolet C140, Chevrolet T255, Chevrolet Zafira, Chevrolet Express Bus, Chevrolet Aveo, Chevrolet Avalanche, Chevrolet Matiz, Chevrolet C6 din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Chevrolet Evanda, Parbriz Chevrolet C2500, Parbriz Chevrolet Spark, Parbriz Chevrolet Suburban, Parbriz Chevrolet Orlando, Parbriz Chevrolet Camaro, Parbriz Chevrolet T250, Parbriz Chevrolet J300, Parbriz Chevrolet T300, Parbriz Chevrolet Trailblazer, Parbriz Chevrolet Nubira, Parbriz Chevrolet Cruze, Parbriz Chevrolet Silverado, Parbriz Chevrolet Epica, Parbriz Chevrolet Malibu, Parbriz Chevrolet C100, Parbriz Chevrolet Captiva, Parbriz Chevrolet Corvette, Parbriz Chevrolet Corsa, Parbriz Chevrolet Astro, Parbriz Chevrolet C7, Parbriz Chevrolet Lacetti, Parbriz Chevrolet Impala, Parbriz Chevrolet HHR, Parbriz Chevrolet Tacuma, Parbriz Chevrolet C1500, Parbriz Chevrolet Kalos, Parbriz Chevrolet Alero, Parbriz Chevrolet Trans Sport, Parbriz Chevrolet Tahoe, Parbriz Chevrolet Trax, Parbriz Chevrolet S10, Parbriz Chevrolet Volt, Parbriz Chevrolet Monte Carlo, Parbriz Chevrolet C140, Parbriz Chevrolet T255, Parbriz Chevrolet Zafira, Parbriz Chevrolet Express Bus, Parbriz Chevrolet Aveo, Parbriz Chevrolet Avalanche, Parbriz Chevrolet Matiz, Parbriz Chevrolet C6 din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 sector 1: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Aviatorilor, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Aviatiei, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Baneasa, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Bucurestii Noi, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Damaroaia, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Domenii, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Dorobanti, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Gara de Nord, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Grivita, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Victoriei, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Floreasca, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Pajura, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Pipera, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Primaverii, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Piata Romana. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 sector 2: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Colentina, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Iancului, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Mosilor, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Obor, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Pantelimon, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Stefan Cel Mare, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Tei, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Vatra Luminoasa. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Sectorul 3: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Balta Alba, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Centrul Civic, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Dristor, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Dudesti, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Lipscani, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Muncii, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Titan, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Unirii, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Vitan, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Timpuri Noi. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Sectorul 4: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Giurgiului, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Berceni, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Oltenitei, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Tineretului, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 13 Septembrie, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Panduri, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Cotroceni, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Dealul Spirii, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Sebastian, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Giurgiului, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Ferentari, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Rahova, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Ghencea, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Pieptanari, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Crangasi, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Ghencea, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Giulesti, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Drumul Taberei, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Bragadiru, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Buftea, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Chitila, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Magurele, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Otopeni, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Oras Pantelimon, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Popesti Leordeni, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize CHEVROLET TACUMA MPV U100 originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 cu senzor de ploaie, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 cu senzor lumina, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 cu incalzire, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 cu antena radio incorporata, Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto CHEVROLET TACUMA MPV U100 in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz CHEVROLET TACUMA MPV U100 fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele CHEVROLET precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :