Parbriz DACIA LOGAN LS, an fabricatie 2013, producator SPLINTEX, vandut in CALDARARU, ILFOV, cod postal 77037

Solicita pret Parbriz DACIA LOGAN LS, an fabricatie 2013

Localitate : CALDARARU, ILFOV

Cod postal : 77037


Suna vanzatorul

Parbriz DACIA

parbrize-splintex.jpeg


Fabrica de Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producator român de automobile, care din septembrie 1999 s-a alaturat grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societatii îl constituie producerea si comercializarea de automobile, piese auto, masini unelte si instalatii pentru industria de automobile.

Fabrica Dacia a luat nastere în 1966 la Colibasi, judesul Arges, având la baza un acord între autoritatile comuniste si producatorul francez de automobile, Renault, ce prevedea asamblarea unui model Renault sub numele Dacia. Constructia Fabricii de Autoturisme Mioveni a început în 1966 si s-a încheiat într-un timp record de doar un an si jumatate. În 1999, Compania Renault achizitioneaza 51% din capitalul Fabricii Dacia si anunta ca va lansa un nou model. Se abandoneaza proiectul D33. La mijlocul anului 2000 este lansat modelul Dacia Supernova, un model care a fost o evolutie a Daciei Nova. Modelul Supernova era echipat cu un grup motopropulsor Renault de 1,4 litri. În 2003, modelul SupeRNova este schimbat de modelul Solenza, un model ce are la baza modelul Supernova. Pentru acest model au existat doua versiuni de motorizare: una pe benzina de 1,4 litri, asemanator cu cel de pe Supernova, si un diesel de 1,9 litri. Dacia Logan MCV În 2004 se înceteaza productia modelelor Berlina si Break si se lanseaza modelul Dacia Logan, un automobil complet nou. Iar în 2006, odata cu lansarea modelului Dacia Logan MCV are loc si prima restilizare, în special la partea din spate. Noul model seamana mult cu modelul Dacia Logan Steppe prezentat în primavara aceluiasi an si dispunea de sapte locuri pozitionate pe trei rânduri. In anul 2007 este lansata noua autoutilitara Dacia Logan Van care din punct de vedere constructiv se aseamana foarte mult cu modelul Dacia Logan MCV. Tot în 2007 a fost scos si Dacia Logan Pick-Up, o utilitara compacta destinata micilor întreprinzatori si comercianti. În anul 2008, gama Dacia a fost completata cu modelul Dacia Sandero, iar modelele Logan si Logan MCV au fost restilizate.

La Salonul Auto de la Geneva din 2010, a fost expus Dacia Duster, primul SUV din istoria acestei marci. Fabrica Dacia a scos pe piata mai multe modele Dacia Sandero, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Dacia 1310, Dacia Dokker, Dacia Duster, Dacia Solenza fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Dacia Sandero, Parbriz Dacia Lodgy, Parbriz Dacia Logan, Parbriz Dacia 1310, Parbriz Dacia Dokker, Parbriz Dacia Duster, Parbriz Dacia Solenza fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz DACIA LOGAN LS sector 1: Parbriz DACIA LOGAN LS Aviatorilor, Parbriz DACIA LOGAN LS Aviatiei, Parbriz DACIA LOGAN LS Baneasa, Parbriz DACIA LOGAN LS Bucurestii Noi, Parbriz DACIA LOGAN LS Damaroaia, Parbriz DACIA LOGAN LS Domenii, Parbriz DACIA LOGAN LS Dorobanti, Parbriz DACIA LOGAN LS Gara de Nord, Parbriz DACIA LOGAN LS Grivita, Parbriz DACIA LOGAN LS Victoriei, Parbriz DACIA LOGAN LS Floreasca, Parbriz DACIA LOGAN LS Pajura, Parbriz DACIA LOGAN LS Pipera, Parbriz DACIA LOGAN LS Primaverii, Parbriz DACIA LOGAN LS Piata Romana. Parbriz DACIA LOGAN LS sector 2: Parbriz DACIA LOGAN LS Colentina, Parbriz DACIA LOGAN LS Iancului, Parbriz DACIA LOGAN LS Mosilor, Parbriz DACIA LOGAN LS Obor, Parbriz DACIA LOGAN LS Pantelimon, Parbriz DACIA LOGAN LS Stefan Cel Mare, Parbriz DACIA LOGAN LS Tei, Parbriz DACIA LOGAN LS Vatra Luminoasa. Parbriz DACIA LOGAN LS Sectorul 3: Parbriz DACIA LOGAN LS Balta Alba, Parbriz DACIA LOGAN LS Centrul Civic, Parbriz DACIA LOGAN LS Dristor, Parbriz DACIA LOGAN LS Dudesti, Parbriz DACIA LOGAN LS Lipscani, Parbriz DACIA LOGAN LS Muncii, Parbriz DACIA LOGAN LS Titan, Parbriz DACIA LOGAN LS Unirii, Parbriz DACIA LOGAN LS Vitan, Parbriz DACIA LOGAN LS Timpuri Noi. Parbriz DACIA LOGAN LS Sectorul 4: Parbriz DACIA LOGAN LS Giurgiului, Parbriz DACIA LOGAN LS Berceni, Parbriz DACIA LOGAN LS Oltenitei, Parbriz DACIA LOGAN LS Tineretului, Parbriz DACIA LOGAN LS Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz DACIA LOGAN LS 13 Septembrie, Parbriz DACIA LOGAN LS Panduri, Parbriz DACIA LOGAN LS Cotroceni, Parbriz DACIA LOGAN LS Dealul Spirii, Parbriz DACIA LOGAN LS Sebastian, Parbriz DACIA LOGAN LS Giurgiului, Parbriz DACIA LOGAN LS Ferentari, Parbriz DACIA LOGAN LS Rahova, Parbriz DACIA LOGAN LS Ghencea, Parbriz DACIA LOGAN LS Pieptanari, Parbriz DACIA LOGAN LS Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz DACIA LOGAN LS Crangasi, Parbriz DACIA LOGAN LS Ghencea, Parbriz DACIA LOGAN LS Giulesti, Parbriz DACIA LOGAN LS Drumul Taberei, Parbriz DACIA LOGAN LS Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz DACIA LOGAN LS Bragadiru, Parbriz DACIA LOGAN LS Buftea, Parbriz DACIA LOGAN LS Chitila, Parbriz DACIA LOGAN LS Magurele, Parbriz DACIA LOGAN LS Otopeni, Parbriz DACIA LOGAN LS Oras Pantelimon, Parbriz DACIA LOGAN LS Popesti Leordeni, Parbriz DACIA LOGAN LS Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz DACIA LOGAN LS. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize DACIA LOGAN LS originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz DACIA LOGAN LS cu senzor de ploaie, Parbriz DACIA LOGAN LS cu senzor lumina, Parbriz DACIA LOGAN LS cu incalzire, Parbriz DACIA LOGAN LS cu antena radio incorporata, Parbriz DACIA LOGAN LS cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz DACIA LOGAN LS. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto DACIA LOGAN LS in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz DACIA LOGAN LS fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele DACIA precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :