Parbriz DAEWOO KORANDO KJ, an fabricatie 2005, producator ORIGINAL, vandut in Bucuresti, SECTOR 6, cod postal 65873

Solicita pret Parbriz DAEWOO KORANDO KJ, an fabricatie 2005

Localitate : Bucuresti, SECTOR 6

Cod postal : 65873


Suna vanzatorul





Parbriz DAEWOO

parbrize-original.jpeg


Compania Daewoo a început în 1972, când autoritatile coreene au obtinut oficial permisiunea de a fabrica masini pentru Kia, Hyundai Motor, Asia Motors si Shinjin. Dupa un timp, s-a format o alianta de productie între Kia si Asia Motors si producatorul Shinjin a devenit o companie sub numele Daewoo, care a fost fondata de concernul General Motors si compania Suzuki în 1972. Dupa un timp, tânarul producator coreean a primit noul sau nume Daewoo Motor.

1995 a marcat debutul companiei în Germania. Apoi, modelele Nexia si Espero au fost trimise pe piata germana. Baza pentru masina Nexia a fost germana Opel Kadett E, care a fost produsa din 1986 în Coreea. În Statele Unite, Nexia este cunoscut sub numele de Pontiac Le Mans, iar în Coreea de Sud, masina a fost vânduta sub numele Daewoo Racer. Modelul Nexia a aparut pe piata auto rusa în 1993. Mai târziu au început sa-l asambleze în Uzbekistan la uzina Uz-Daewoo, în România si în Rusia la uzina Krasny Aksai. In anul 1997 gama companiei a fost completata cu trei noi modele simultan, care au devenit cele mai populare din întreaga istorie a marcii. Erau Lanos, Nubira si Leganza. Incepand din anul 2002, compania se afla sub controlul deplin al corporatiei americane General Motors. Dupa jurisdictie, firma a fost redenumita GM Daewoo & Technology Co. De la 1 martie 2011 marca a încetat sa mai existe.

Producatorul de autoturisme Daewoo a scos pe piata mai multe modele Daewoo Musso, Daewoo Lacetti, Daewoo Matiz, Daewoo Evanda, Daewoo Rexton, Daewoo Lanos, Daewoo Tacuma, Daewoo Korando, Daewoo Kalos, Daewoo Tico, Daewoo Nubira, Daewoo Leganza, Daewoo Nexia fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Daewoo Musso, Parbriz Daewoo Lacetti, Parbriz Daewoo Matiz, Parbriz Daewoo Evanda, Parbriz Daewoo Rexton, Parbriz Daewoo Lanos, Parbriz Daewoo Tacuma, Parbriz Daewoo Korando, Parbriz Daewoo Kalos, Parbriz Daewoo Tico, Parbriz Daewoo Nubira, Parbriz Daewoo Leganza, Parbriz Daewoo Nexia fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ sector 1: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Aviatorilor, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Aviatiei, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Baneasa, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Bucurestii Noi, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Damaroaia, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Domenii, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Dorobanti, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Gara de Nord, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Grivita, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Victoriei, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Floreasca, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Pajura, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Pipera, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Primaverii, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Piata Romana. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ sector 2: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Colentina, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Iancului, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Mosilor, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Obor, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Pantelimon, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Stefan Cel Mare, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Tei, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Vatra Luminoasa. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Sectorul 3: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Balta Alba, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Centrul Civic, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Dristor, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Dudesti, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Lipscani, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Muncii, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Titan, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Unirii, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Vitan, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Timpuri Noi. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Sectorul 4: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Giurgiului, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Berceni, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Oltenitei, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Tineretului, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ 13 Septembrie, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Panduri, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Cotroceni, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Dealul Spirii, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Sebastian, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Giurgiului, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Ferentari, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Rahova, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Ghencea, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Pieptanari, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Crangasi, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Ghencea, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Giulesti, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Drumul Taberei, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Bragadiru, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Buftea, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Chitila, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Magurele, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Otopeni, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Oras Pantelimon, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Popesti Leordeni, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz DAEWOO KORANDO KJ. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize DAEWOO KORANDO KJ originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ cu senzor de ploaie, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ cu senzor lumina, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ cu incalzire, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ cu antena radio incorporata, Parbriz DAEWOO KORANDO KJ cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz DAEWOO KORANDO KJ. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto DAEWOO KORANDO KJ in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz DAEWOO KORANDO KJ fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele DAEWOO precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :