Parbriz DAEWOO LEGANZA, an fabricatie 2000, producator NORDGLASS, vandut in OTOPENI, ILFOV, cod postal 75100

Solicita pret Parbriz DAEWOO LEGANZA, an fabricatie 2000

Localitate : OTOPENI, ILFOV

Cod postal : 75100


Suna vanzatorul

Parbriz DAEWOO

parbrize-nordglass.jpeg


Compania Daewoo a început în 1972, când autoritatile coreene au obtinut oficial permisiunea de a fabrica masini pentru Kia, Hyundai Motor, Asia Motors si Shinjin. Dupa un timp, s-a format o alianta de productie între Kia si Asia Motors si producatorul Shinjin a devenit o companie sub numele Daewoo, care a fost fondata de concernul General Motors si compania Suzuki în 1972. Dupa un timp, tânarul producator coreean a primit noul sau nume Daewoo Motor.

1995 a marcat debutul companiei în Germania. Apoi, modelele Nexia si Espero au fost trimise pe piata germana. Baza pentru masina Nexia a fost germana Opel Kadett E, care a fost produsa din 1986 în Coreea. În Statele Unite, Nexia este cunoscut sub numele de Pontiac Le Mans, iar în Coreea de Sud, masina a fost vânduta sub numele Daewoo Racer. Modelul Nexia a aparut pe piata auto rusa în 1993. Mai târziu au început sa-l asambleze în Uzbekistan la uzina Uz-Daewoo, în România si în Rusia la uzina Krasny Aksai. In anul 1997 gama companiei a fost completata cu trei noi modele simultan, care au devenit cele mai populare din întreaga istorie a marcii. Erau Lanos, Nubira si Leganza. Incepand din anul 2002, compania se afla sub controlul deplin al corporatiei americane General Motors. Dupa jurisdictie, firma a fost redenumita GM Daewoo & Technology Co. De la 1 martie 2011 marca a încetat sa mai existe.

Producatorul de autoturisme Daewoo a scos pe piata mai multe modele Daewoo Musso, Daewoo Lacetti, Daewoo Matiz, Daewoo Evanda, Daewoo Rexton, Daewoo Lanos, Daewoo Tacuma, Daewoo Korando, Daewoo Kalos, Daewoo Tico, Daewoo Nubira, Daewoo Leganza, Daewoo Nexia fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Daewoo Musso, Parbriz Daewoo Lacetti, Parbriz Daewoo Matiz, Parbriz Daewoo Evanda, Parbriz Daewoo Rexton, Parbriz Daewoo Lanos, Parbriz Daewoo Tacuma, Parbriz Daewoo Korando, Parbriz Daewoo Kalos, Parbriz Daewoo Tico, Parbriz Daewoo Nubira, Parbriz Daewoo Leganza, Parbriz Daewoo Nexia fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz DAEWOO LEGANZA sector 1: Parbriz DAEWOO LEGANZA Aviatorilor, Parbriz DAEWOO LEGANZA Aviatiei, Parbriz DAEWOO LEGANZA Baneasa, Parbriz DAEWOO LEGANZA Bucurestii Noi, Parbriz DAEWOO LEGANZA Damaroaia, Parbriz DAEWOO LEGANZA Domenii, Parbriz DAEWOO LEGANZA Dorobanti, Parbriz DAEWOO LEGANZA Gara de Nord, Parbriz DAEWOO LEGANZA Grivita, Parbriz DAEWOO LEGANZA Victoriei, Parbriz DAEWOO LEGANZA Floreasca, Parbriz DAEWOO LEGANZA Pajura, Parbriz DAEWOO LEGANZA Pipera, Parbriz DAEWOO LEGANZA Primaverii, Parbriz DAEWOO LEGANZA Piata Romana. Parbriz DAEWOO LEGANZA sector 2: Parbriz DAEWOO LEGANZA Colentina, Parbriz DAEWOO LEGANZA Iancului, Parbriz DAEWOO LEGANZA Mosilor, Parbriz DAEWOO LEGANZA Obor, Parbriz DAEWOO LEGANZA Pantelimon, Parbriz DAEWOO LEGANZA Stefan Cel Mare, Parbriz DAEWOO LEGANZA Tei, Parbriz DAEWOO LEGANZA Vatra Luminoasa. Parbriz DAEWOO LEGANZA Sectorul 3: Parbriz DAEWOO LEGANZA Balta Alba, Parbriz DAEWOO LEGANZA Centrul Civic, Parbriz DAEWOO LEGANZA Dristor, Parbriz DAEWOO LEGANZA Dudesti, Parbriz DAEWOO LEGANZA Lipscani, Parbriz DAEWOO LEGANZA Muncii, Parbriz DAEWOO LEGANZA Titan, Parbriz DAEWOO LEGANZA Unirii, Parbriz DAEWOO LEGANZA Vitan, Parbriz DAEWOO LEGANZA Timpuri Noi. Parbriz DAEWOO LEGANZA Sectorul 4: Parbriz DAEWOO LEGANZA Giurgiului, Parbriz DAEWOO LEGANZA Berceni, Parbriz DAEWOO LEGANZA Oltenitei, Parbriz DAEWOO LEGANZA Tineretului, Parbriz DAEWOO LEGANZA Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz DAEWOO LEGANZA 13 Septembrie, Parbriz DAEWOO LEGANZA Panduri, Parbriz DAEWOO LEGANZA Cotroceni, Parbriz DAEWOO LEGANZA Dealul Spirii, Parbriz DAEWOO LEGANZA Sebastian, Parbriz DAEWOO LEGANZA Giurgiului, Parbriz DAEWOO LEGANZA Ferentari, Parbriz DAEWOO LEGANZA Rahova, Parbriz DAEWOO LEGANZA Ghencea, Parbriz DAEWOO LEGANZA Pieptanari, Parbriz DAEWOO LEGANZA Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz DAEWOO LEGANZA Crangasi, Parbriz DAEWOO LEGANZA Ghencea, Parbriz DAEWOO LEGANZA Giulesti, Parbriz DAEWOO LEGANZA Drumul Taberei, Parbriz DAEWOO LEGANZA Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz DAEWOO LEGANZA Bragadiru, Parbriz DAEWOO LEGANZA Buftea, Parbriz DAEWOO LEGANZA Chitila, Parbriz DAEWOO LEGANZA Magurele, Parbriz DAEWOO LEGANZA Otopeni, Parbriz DAEWOO LEGANZA Oras Pantelimon, Parbriz DAEWOO LEGANZA Popesti Leordeni, Parbriz DAEWOO LEGANZA Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz DAEWOO LEGANZA. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize DAEWOO LEGANZA originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz DAEWOO LEGANZA cu senzor de ploaie, Parbriz DAEWOO LEGANZA cu senzor lumina, Parbriz DAEWOO LEGANZA cu incalzire, Parbriz DAEWOO LEGANZA cu antena radio incorporata, Parbriz DAEWOO LEGANZA cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz DAEWOO LEGANZA. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto DAEWOO LEGANZA in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz DAEWOO LEGANZA fabricat in anii:1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele DAEWOO precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :