Parbriz FIAT DOBLO Estate, an fabricatie 2021, producator BENSON, vandut in BUFTEA, ILFOV, cod postal 70000

Solicita pret Parbriz FIAT DOBLO Estate, an fabricatie 2021

Localitate : BUFTEA, ILFOV

Cod postal : 70000


Suna vanzatorul





Parbriz FIAT

parbrize-benson.jpeg


Fabrica FIAT, care este un acronim de patru litere care inseamna Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cea mai importanta companie financiara si industriala a Italiei. Sediul central al firmei se afla în Torino, regiunea Piemont, în nord-vestul Italiei. Fabrica de autoturisme Fiat a luat nastere în anul 1899, fiind înfiintata de catre Giovanni Agnelli si mai multi asociati de-ai sai. În timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar si industrial italian.

În anii 1970-1980, Fiat a introdus pentru prima data utilizarea robotilor industriali pentru constructia de autovehicule. Uzinele de asamblare Fiat sunt recunoscute ca fiind între cele mai automatizate si avansate din puncte de vedere tehnologic din lume. Compania Fiat este prezenta în mai multe tari din întreaga lume, nu doar din Occident.A fost una dintre primele companii occidentale care a construit uzine în statele sovietice. Cele mai notabile exemple fiind uzinele din Vladivostok, Kiev si Togliattigrad. Prezenta fabricilor Fiat în alte tari includ: Tychy în Polonia, Brazilia, Turcia, China si India. In anul 2010 are loc lansarea oficiala a show-room-urilor : Alfa Romeo, Abarth si Maserati, în cadrul centrului de business City Gate Tower North, Piata Presei Libere, Bucuresti. In anul 2011 Levi Group devine oficial unicul actionar al AutoItalia Group si controleaza activitatea din România prin compania Mediterranean Car Agency.Marca Jeep este inclusa în portofoliul AutoItalia Group.

Producatorul Fiat a scos pe piata mai multe modele Fiat Doblo, Fiat Croma, Fiat Siena, Fiat 500 L, Fiat Stilo, Fiat Freemont, Fiat 500 C, Fiat Grande Punto, Fiat 500 X, Fiat Palio, Fiat 124, Fiat Qubo, Fiat Ulysse, Fiat Brava, Fiat Duna, Fiat Tipo, Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Linea, Fiat Talento, Fiat Fiorino, Fiat Uno, Fiat Strada, Fiat Bravo, Fiat Sedici, Fiat Marea, Fiat Panda, Fiat Barchetta, Fiat Idea, Fiat Scudo, Fiat Ducato, Fiat Fullback, Fiat Multipla, Fiat Seicento, Fiat Coupe, Fiat 126 fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Fiat Doblo, Parbriz Fiat Croma, Parbriz Fiat Siena, Parbriz Fiat 500 L, Parbriz Fiat Stilo, Parbriz Fiat Freemont, Parbriz Fiat 500 C, Parbriz Fiat Grande Punto, Parbriz Fiat 500 X, Parbriz Fiat Palio, Parbriz Fiat 124, Parbriz Fiat Qubo, Parbriz Fiat Ulysse, Parbriz Fiat Brava, Parbriz Fiat Duna, Parbriz Fiat Tipo, Parbriz Fiat 500, Parbriz Fiat Punto, Parbriz Fiat Linea, Parbriz Fiat Talento, Parbriz Fiat Fiorino, Parbriz Fiat Uno, Parbriz Fiat Strada, Parbriz Fiat Bravo, Parbriz Fiat Sedici, Parbriz Fiat Marea, Parbriz Fiat Panda, Parbriz Fiat Barchetta, Parbriz Fiat Idea, Parbriz Fiat Scudo, Parbriz Fiat Ducato, Parbriz Fiat Fullback, Parbriz Fiat Multipla, Parbriz Fiat Seicento, Parbriz Fiat Coupe, Parbriz Fiat 126 fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz FIAT DOBLO Estate sector 1: Parbriz FIAT DOBLO Estate Aviatorilor, Parbriz FIAT DOBLO Estate Aviatiei, Parbriz FIAT DOBLO Estate Baneasa, Parbriz FIAT DOBLO Estate Bucurestii Noi, Parbriz FIAT DOBLO Estate Damaroaia, Parbriz FIAT DOBLO Estate Domenii, Parbriz FIAT DOBLO Estate Dorobanti, Parbriz FIAT DOBLO Estate Gara de Nord, Parbriz FIAT DOBLO Estate Grivita, Parbriz FIAT DOBLO Estate Victoriei, Parbriz FIAT DOBLO Estate Floreasca, Parbriz FIAT DOBLO Estate Pajura, Parbriz FIAT DOBLO Estate Pipera, Parbriz FIAT DOBLO Estate Primaverii, Parbriz FIAT DOBLO Estate Piata Romana. Parbriz FIAT DOBLO Estate sector 2: Parbriz FIAT DOBLO Estate Colentina, Parbriz FIAT DOBLO Estate Iancului, Parbriz FIAT DOBLO Estate Mosilor, Parbriz FIAT DOBLO Estate Obor, Parbriz FIAT DOBLO Estate Pantelimon, Parbriz FIAT DOBLO Estate Stefan Cel Mare, Parbriz FIAT DOBLO Estate Tei, Parbriz FIAT DOBLO Estate Vatra Luminoasa. Parbriz FIAT DOBLO Estate Sectorul 3: Parbriz FIAT DOBLO Estate Balta Alba, Parbriz FIAT DOBLO Estate Centrul Civic, Parbriz FIAT DOBLO Estate Dristor, Parbriz FIAT DOBLO Estate Dudesti, Parbriz FIAT DOBLO Estate Lipscani, Parbriz FIAT DOBLO Estate Muncii, Parbriz FIAT DOBLO Estate Titan, Parbriz FIAT DOBLO Estate Unirii, Parbriz FIAT DOBLO Estate Vitan, Parbriz FIAT DOBLO Estate Timpuri Noi. Parbriz FIAT DOBLO Estate Sectorul 4: Parbriz FIAT DOBLO Estate Giurgiului, Parbriz FIAT DOBLO Estate Berceni, Parbriz FIAT DOBLO Estate Oltenitei, Parbriz FIAT DOBLO Estate Tineretului, Parbriz FIAT DOBLO Estate Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz FIAT DOBLO Estate 13 Septembrie, Parbriz FIAT DOBLO Estate Panduri, Parbriz FIAT DOBLO Estate Cotroceni, Parbriz FIAT DOBLO Estate Dealul Spirii, Parbriz FIAT DOBLO Estate Sebastian, Parbriz FIAT DOBLO Estate Giurgiului, Parbriz FIAT DOBLO Estate Ferentari, Parbriz FIAT DOBLO Estate Rahova, Parbriz FIAT DOBLO Estate Ghencea, Parbriz FIAT DOBLO Estate Pieptanari, Parbriz FIAT DOBLO Estate Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz FIAT DOBLO Estate Crangasi, Parbriz FIAT DOBLO Estate Ghencea, Parbriz FIAT DOBLO Estate Giulesti, Parbriz FIAT DOBLO Estate Drumul Taberei, Parbriz FIAT DOBLO Estate Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz FIAT DOBLO Estate Bragadiru, Parbriz FIAT DOBLO Estate Buftea, Parbriz FIAT DOBLO Estate Chitila, Parbriz FIAT DOBLO Estate Magurele, Parbriz FIAT DOBLO Estate Otopeni, Parbriz FIAT DOBLO Estate Oras Pantelimon, Parbriz FIAT DOBLO Estate Popesti Leordeni, Parbriz FIAT DOBLO Estate Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz FIAT DOBLO Estate. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize FIAT DOBLO Estate originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz FIAT DOBLO Estate cu senzor de ploaie, Parbriz FIAT DOBLO Estate cu senzor lumina, Parbriz FIAT DOBLO Estate cu incalzire, Parbriz FIAT DOBLO Estate cu antena radio incorporata, Parbriz FIAT DOBLO Estate cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz FIAT DOBLO Estate. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto FIAT DOBLO Estate in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz FIAT DOBLO Estate fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele FIAT precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :