Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE, an fabricatie 2009, producator KMK, vandut in AEROPORTUL OTOPENI, ILFOV, cod postal 76295

Solicita pret Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE, an fabricatie 2009

Localitate : AEROPORTUL OTOPENI, ILFOV

Cod postal : 76295


Suna vanzatorul

Parbriz JEEP

parbrize-kmk.jpeg


Producatorul Jeep este o marca de automobile produse de compania americana Chrysler. Este un vehicul off-road. În engleza off-road înseamna „în afara drumului” si se refera la masinile tot-teren. Jeep-ul a inspirat o serie de alte masini militare de tip „Light Utility Vehicles”, cum ar fi Land Rover, care este ca vechime a doua marca de automobile off-road. Primul vehicul Jeep care a aparut a fost prototipul Bantam BRC, acesta devenind principala masina off-road a Armatei SUA si a Aliatilor în timpul celui celui de-al Doilea Razboi Mondial si în perioada de dupa razboi.

Producatorul Jepp s-a nascut într-o perioada tumultoasa a omenirii. Mai exact, ne referim la anul 1940, în perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Masina off-road a luat nastere la cererea armatei americane catre constructorii de automobile. Armata americana îsi dorea un astfel de vehicul de uz general înca din Primul Razboi Mondial. Alegerea numelui de Jeep are în spate o poveste interesanta dar, în acelasi timp, amuzanta. În primul rând, provine de la initialele GP ce înseamna General Porpouses. În traducere, aceasta înseamna automobil de uz general. Pe de alta parte, se poate spune ca numele a fost inspirat de Eugene Jeep, care este un personaj de desene animate ce apare alaturi de Popeye. În filmuletul animat, Jeep era personajul care reusea sa se strecoare în orice loc. Principalele caracteristici ale primelor masini off-road de acest tip au fost: tractiune pe fata si tractiune pe spate, posibilitatea schimbarii motorului pentru cresterea puterii, caroserie dreptunghiulara, Geam fata rabatabil si minim 3 scaune, capabilitati de remorcare, posibilitatea montarii mitralierei de 30 mm cu tot cu afet, un sistem de lumini „black” pentru camuflaj de front, baia de ulei ce avea posibilitatea racirii uleiului, frâne erau hidraulice, axe cu ungere proprie, ampatamentul era de 80 inchi, înaltimea maxima de 40 inchi, greutatea maxima de 1275 kg, un sistem special de cabestan si prindere în pivot si sa aiba cel putin 4 cilindri.

Producatorul Jeep a scos pe piata mai multe modele Jeep Renegade, Jeep Cherokee, Jeep Patriot, Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander, Jeep Wrangler, Jeep Compass fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Jeep Renegade, Parbriz Jeep Cherokee, Parbriz Jeep Patriot, Parbriz Jeep Grand Cherokee, Parbriz Jeep Commander, Parbriz Jeep Wrangler, Parbriz Jeep Compass fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE sector 1: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Aviatorilor, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Aviatiei, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Baneasa, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Bucurestii Noi, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Damaroaia, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Domenii, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Dorobanti, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Gara de Nord, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Grivita, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Victoriei, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Floreasca, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Pajura, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Pipera, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Primaverii, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Piata Romana. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE sector 2: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Colentina, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Iancului, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Mosilor, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Obor, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Pantelimon, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Stefan Cel Mare, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Tei, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Vatra Luminoasa. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Sectorul 3: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Balta Alba, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Centrul Civic, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Dristor, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Dudesti, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Lipscani, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Muncii, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Titan, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Unirii, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Vitan, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Timpuri Noi. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Sectorul 4: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Giurgiului, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Berceni, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Oltenitei, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Tineretului, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE 13 Septembrie, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Panduri, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Cotroceni, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Dealul Spirii, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Sebastian, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Giurgiului, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Ferentari, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Rahova, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Ghencea, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Pieptanari, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Crangasi, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Ghencea, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Giulesti, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Drumul Taberei, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Bragadiru, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Buftea, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Chitila, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Magurele, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Otopeni, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Oras Pantelimon, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Popesti Leordeni, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize JEEP GRAND CHEROKEE originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE cu senzor de ploaie, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE cu senzor lumina, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE cu incalzire, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE cu antena radio incorporata, Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto JEEP GRAND CHEROKEE in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz JEEP GRAND CHEROKEE fabricat in anii:1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele JEEP precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :