Parbriz MAZDA 6 Saloon, an fabricatie 2004, producator KMK, vandut in ODAILE, ILFOV, cod postal 75139

Solicita pret Parbriz MAZDA 6 Saloon, an fabricatie 2004

Localitate : ODAILE, ILFOV

Cod postal : 75139


Suna vanzatorul

Parbriz MAZDA

parbrize-kmk.jpeg


Corporatia Mazda Motor este un producator japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

In anul 1920 este anul in care Matsuda Jujiro a creat o companie numita Toyo Cork Kogyo Co. În 1934, este creat primul logo Mazda. Compania a fost redenumita în cinstea zeului Ahura Mazda, cea mai mare zeitate Zoroastriana, zeul întelepciunii, care face legatura dintre om si natura. Noul nume era, de asemenea, în concordanta cu numele fondatorului companiei. În anul 1960 se lanseaza autoturismul cu doua usi Mazda R360 Coupe. În anul 1981, compania a deschis reprezentante în America si Europa: Mazda (America de Nord), Inc. Motors si Mazda Representative Office (Europa). În 2007, Mazda a produs aproape 1,3 milioane de vehicule pentru vânzari internationale. Cele mai multe (aproape un milion) au fost produse în fabricile japoneze ale companiei, restul provenind din alte colturi ale lumii. Modelele cele mai bine recunoscute sunt: Mazda 2(Demio), Mazda 3, Mazda 6, Mazda 5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-5, Mazda RX-8, Mazda BT-50.

Astazi, în perioada de tranzitie de la motoarele termice catre cele 100% electrice, Mazda a intrat în segmentul electromobilelor cu primul sau crossover electric MX-30. Afara de sistemul de propulsie eco-friendly, acest SUV este în totalitate ecologic utilizând doar materiale reciclate pentru tapiseria interioara si o buna parte dintre elementele suprafetelor exterioare. Un prim pas în directia respectiva — în viitor Mazda cu siguranta va diversifica oferta în segment si va impune viziuni proprii asupra eficientei si performantei electrice.

Producatorul Mazda a scos pe piata mai multe modele Mazda 5, Mazda 626, Mazda CX7, Mazda E Serie, Mazda CX3, Mazda Tribute, Mazda 2, Mazda RX, Mazda MPV, Mazda CX5, Mazda MX5, Mazda Demio, Mazda 121, Mazda RX7, Mazda 323, Mazda 3, Mazda Premacy, Mazda BT, Mazda CX9, Mazda MX, Mazda B, Mazda 6, Mazda Xedos, Mazda RX8 fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Mazda 5, Mazda 626, Parbriz Mazda CX7, Parbriz Mazda E Serie, Parbriz Mazda CX3, Parbriz Mazda Tribute, Parbriz Mazda 2, Parbriz Mazda RX, Parbriz Mazda MPV, Parbriz Mazda CX5, Parbriz Mazda MX5, Parbriz Mazda Demio, Parbriz Mazda 121, Parbriz Mazda RX7, Parbriz Mazda 323, Parbriz Mazda 3, Parbriz Mazda Premacy, Parbriz Mazda BT, Parbriz Mazda CX9, Parbriz Mazda MX, Parbriz Mazda B, Parbriz Mazda 6, Parbriz Mazda Xedos, Parbriz Mazda RX8 fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz MAZDA 6 Saloon sector 1: Parbriz MAZDA 6 Saloon Aviatorilor, Parbriz MAZDA 6 Saloon Aviatiei, Parbriz MAZDA 6 Saloon Baneasa, Parbriz MAZDA 6 Saloon Bucurestii Noi, Parbriz MAZDA 6 Saloon Damaroaia, Parbriz MAZDA 6 Saloon Domenii, Parbriz MAZDA 6 Saloon Dorobanti, Parbriz MAZDA 6 Saloon Gara de Nord, Parbriz MAZDA 6 Saloon Grivita, Parbriz MAZDA 6 Saloon Victoriei, Parbriz MAZDA 6 Saloon Floreasca, Parbriz MAZDA 6 Saloon Pajura, Parbriz MAZDA 6 Saloon Pipera, Parbriz MAZDA 6 Saloon Primaverii, Parbriz MAZDA 6 Saloon Piata Romana. Parbriz MAZDA 6 Saloon sector 2: Parbriz MAZDA 6 Saloon Colentina, Parbriz MAZDA 6 Saloon Iancului, Parbriz MAZDA 6 Saloon Mosilor, Parbriz MAZDA 6 Saloon Obor, Parbriz MAZDA 6 Saloon Pantelimon, Parbriz MAZDA 6 Saloon Stefan Cel Mare, Parbriz MAZDA 6 Saloon Tei, Parbriz MAZDA 6 Saloon Vatra Luminoasa. Parbriz MAZDA 6 Saloon Sectorul 3: Parbriz MAZDA 6 Saloon Balta Alba, Parbriz MAZDA 6 Saloon Centrul Civic, Parbriz MAZDA 6 Saloon Dristor, Parbriz MAZDA 6 Saloon Dudesti, Parbriz MAZDA 6 Saloon Lipscani, Parbriz MAZDA 6 Saloon Muncii, Parbriz MAZDA 6 Saloon Titan, Parbriz MAZDA 6 Saloon Unirii, Parbriz MAZDA 6 Saloon Vitan, Parbriz MAZDA 6 Saloon Timpuri Noi. Parbriz MAZDA 6 Saloon Sectorul 4: Parbriz MAZDA 6 Saloon Giurgiului, Parbriz MAZDA 6 Saloon Berceni, Parbriz MAZDA 6 Saloon Oltenitei, Parbriz MAZDA 6 Saloon Tineretului, Parbriz MAZDA 6 Saloon Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz MAZDA 6 Saloon 13 Septembrie, Parbriz MAZDA 6 Saloon Panduri, Parbriz MAZDA 6 Saloon Cotroceni, Parbriz MAZDA 6 Saloon Dealul Spirii, Parbriz MAZDA 6 Saloon Sebastian, Parbriz MAZDA 6 Saloon Giurgiului, Parbriz MAZDA 6 Saloon Ferentari, Parbriz MAZDA 6 Saloon Rahova, Parbriz MAZDA 6 Saloon Ghencea, Parbriz MAZDA 6 Saloon Pieptanari, Parbriz MAZDA 6 Saloon Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz MAZDA 6 Saloon Crangasi, Parbriz MAZDA 6 Saloon Ghencea, Parbriz MAZDA 6 Saloon Giulesti, Parbriz MAZDA 6 Saloon Drumul Taberei, Parbriz MAZDA 6 Saloon Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz MAZDA 6 Saloon Bragadiru, Parbriz MAZDA 6 Saloon Buftea, Parbriz MAZDA 6 Saloon Chitila, Parbriz MAZDA 6 Saloon Magurele, Parbriz MAZDA 6 Saloon Otopeni, Parbriz MAZDA 6 Saloon Oras Pantelimon, Parbriz MAZDA 6 Saloon Popesti Leordeni, Parbriz MAZDA 6 Saloon Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz MAZDA 6 Saloon. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize MAZDA 6 Saloon originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz MAZDA 6 Saloon cu senzor de ploaie, Parbriz MAZDA 6 Saloon cu senzor lumina, Parbriz MAZDA 6 Saloon cu incalzire, Parbriz MAZDA 6 Saloon cu antena radio incorporata, Parbriz MAZDA 6 Saloon cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz MAZDA 6 Saloon. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto MAZDA 6 Saloon in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz MAZDA 6 Saloon fabricat in anii:1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele MAZDA precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :