Parbriz MITSUBISHI TRITON, an fabricatie 2015, producator YES GLASS, vandut in Bucuresti, SECTOR 5, cod postal 51744

Solicita pret Parbriz MITSUBISHI TRITON, an fabricatie 2015

Localitate : Bucuresti, SECTOR 5

Cod postal : 51744


Suna vanzatorul

Parbriz MITSUBISHI

parbrize-yes glass.jpeg


Producatorul Mitsubishi Group a luat nastere în anul 1970 sub numele de Mitsubishi Motors Corporation (MMC). Cu toate acestea, însa, gigantul industrial fondat de Yataro Iwasaki tocmai în 1870 a fost pionerul automobilului în Japonia. Mai exact, în 1917, Mitsubishi Shipbuilding a construit prima masina de serie din Japonia: Model A, o berlina cu sapte locuri bazata pe modelul italian Fiat Tipo 3. În Europa, niponii au facut primii pasi în anul 1973, odata cu prima generatie a modelului Lancer (A70), care a fost vândut pe Batrânul Continent sub numele de Colt Lancer, datorita relatiei apropiate dintre Mitsubishi si distribuitorul britanic Colt Car Company Limited. In anul 1980 au adus cu ei lansarea primei generatii a SUV-ului Pajero, în 1982. Vândut ca Shogun si Montero pe alte piete, off-roaderul nipon a venit cu o multime de noutati în segmentul vehiculelor de teren, precum servodirectie, suspensie pentru scaune si motoare turbodiesel. În anul 1987, japonezii lanseaza a sasea generatie a modelului Galant, o masina de familie care a avut un succes comercial modest. Trei ani mai târziu, în 1990, apare succesorul sportivei Starion, sub forma lui 3000GT. În anul 2002, japonezii înfiinteaza flota Mitsubishi Motorsports Europe, cu scopul de a coordona vânzarile pe piata europeana. Doi ani mai târziu, în 2004, apare noul Colt, care va fi produs vreme de un deceniu. 2005 e anul în care niponii lanseaza cea de-a patra generatie a camionetei L200 – modelul Mitsubishi cu cele mai bune vânzari din ultimii ani.

Producatorul Mitsubishi a scos pe piata mai multe modele Mitsubishi L 400, Mitsubishi I, Mitsubishi Dignity, Mitsubishi 3000, Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Space, Mitsubishi Fuso, Mitsubishi Mirage, Mitsubishi Delica, Mitsubishi Proudia, Mitsubishi Canter, Mitsubishi Shogun, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Fighter, Mitsubishi Carisma, Mitsubishi Galant, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi ASX, Mitsubishi L 200, Mitsubishi Rosa, Mitsubishi L 300, Mitsubishi Colt, Mitsubishi Grandis, Mitsubishi Santamo, Mitsubishi Triton fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Mitsubishi L 400, Parbriz Mitsubishi I, Parbriz Mitsubishi Dignity, Parbriz Mitsubishi 3000, Parbriz Mitsubishi Lancer, Parbriz Mitsubishi Space, Parbriz Mitsubishi Fuso, Parbriz Mitsubishi Mirage, Parbriz Mitsubishi Delica, Parbriz Mitsubishi Proudia, Parbriz Mitsubishi Canter, Parbriz Mitsubishi Shogun, Parbriz Mitsubishi Pajero, Parbriz Mitsubishi Fighter, Parbriz Mitsubishi Carisma, Parbriz Mitsubishi Galant, Parbriz Mitsubishi Outlander, Parbriz Mitsubishi ASX, Parbriz Mitsubishi L 200, Parbriz Mitsubishi Rosa, Parbriz Mitsubishi L 300, Parbriz Mitsubishi Colt, Parbriz Mitsubishi Grandis, Parbriz Mitsubishi Santamo, Parbriz Mitsubishi Triton fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz MITSUBISHI TRITON sector 1: Parbriz MITSUBISHI TRITON Aviatorilor, Parbriz MITSUBISHI TRITON Aviatiei, Parbriz MITSUBISHI TRITON Baneasa, Parbriz MITSUBISHI TRITON Bucurestii Noi, Parbriz MITSUBISHI TRITON Damaroaia, Parbriz MITSUBISHI TRITON Domenii, Parbriz MITSUBISHI TRITON Dorobanti, Parbriz MITSUBISHI TRITON Gara de Nord, Parbriz MITSUBISHI TRITON Grivita, Parbriz MITSUBISHI TRITON Victoriei, Parbriz MITSUBISHI TRITON Floreasca, Parbriz MITSUBISHI TRITON Pajura, Parbriz MITSUBISHI TRITON Pipera, Parbriz MITSUBISHI TRITON Primaverii, Parbriz MITSUBISHI TRITON Piata Romana. Parbriz MITSUBISHI TRITON sector 2: Parbriz MITSUBISHI TRITON Colentina, Parbriz MITSUBISHI TRITON Iancului, Parbriz MITSUBISHI TRITON Mosilor, Parbriz MITSUBISHI TRITON Obor, Parbriz MITSUBISHI TRITON Pantelimon, Parbriz MITSUBISHI TRITON Stefan Cel Mare, Parbriz MITSUBISHI TRITON Tei, Parbriz MITSUBISHI TRITON Vatra Luminoasa. Parbriz MITSUBISHI TRITON Sectorul 3: Parbriz MITSUBISHI TRITON Balta Alba, Parbriz MITSUBISHI TRITON Centrul Civic, Parbriz MITSUBISHI TRITON Dristor, Parbriz MITSUBISHI TRITON Dudesti, Parbriz MITSUBISHI TRITON Lipscani, Parbriz MITSUBISHI TRITON Muncii, Parbriz MITSUBISHI TRITON Titan, Parbriz MITSUBISHI TRITON Unirii, Parbriz MITSUBISHI TRITON Vitan, Parbriz MITSUBISHI TRITON Timpuri Noi. Parbriz MITSUBISHI TRITON Sectorul 4: Parbriz MITSUBISHI TRITON Giurgiului, Parbriz MITSUBISHI TRITON Berceni, Parbriz MITSUBISHI TRITON Oltenitei, Parbriz MITSUBISHI TRITON Tineretului, Parbriz MITSUBISHI TRITON Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz MITSUBISHI TRITON 13 Septembrie, Parbriz MITSUBISHI TRITON Panduri, Parbriz MITSUBISHI TRITON Cotroceni, Parbriz MITSUBISHI TRITON Dealul Spirii, Parbriz MITSUBISHI TRITON Sebastian, Parbriz MITSUBISHI TRITON Giurgiului, Parbriz MITSUBISHI TRITON Ferentari, Parbriz MITSUBISHI TRITON Rahova, Parbriz MITSUBISHI TRITON Ghencea, Parbriz MITSUBISHI TRITON Pieptanari, Parbriz MITSUBISHI TRITON Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz MITSUBISHI TRITON Crangasi, Parbriz MITSUBISHI TRITON Ghencea, Parbriz MITSUBISHI TRITON Giulesti, Parbriz MITSUBISHI TRITON Drumul Taberei, Parbriz MITSUBISHI TRITON Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz MITSUBISHI TRITON Bragadiru, Parbriz MITSUBISHI TRITON Buftea, Parbriz MITSUBISHI TRITON Chitila, Parbriz MITSUBISHI TRITON Magurele, Parbriz MITSUBISHI TRITON Otopeni, Parbriz MITSUBISHI TRITON Oras Pantelimon, Parbriz MITSUBISHI TRITON Popesti Leordeni, Parbriz MITSUBISHI TRITON Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz MITSUBISHI TRITON. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize MITSUBISHI TRITON originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz MITSUBISHI TRITON cu senzor de ploaie, Parbriz MITSUBISHI TRITON cu senzor lumina, Parbriz MITSUBISHI TRITON cu incalzire, Parbriz MITSUBISHI TRITON cu antena radio incorporata, Parbriz MITSUBISHI TRITON cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz MITSUBISHI TRITON. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto MITSUBISHI TRITON in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz MITSUBISHI TRITON fabricat in anii:2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele MITSUBISHI precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :