Parbriz NISSAN MURANO III, an fabricatie 2019, producator SAINT GOBAIN, vandut in 1 DECEMBRIE, ILFOV, cod postal 77005

Solicita pret Parbriz NISSAN MURANO III, an fabricatie 2019

Localitate : 1 DECEMBRIE, ILFOV

Cod postal : 77005


Suna vanzatorul

Parbriz NISSAN

parbrize-saint gobain.jpeg


Compania Nissan Motor Company Ltd este un producator japonez multinational de autoturisme cu sediul în Nishi -ku, Yokohama. Compania îsi vinde autoturismele sub Nissan, Infiniti si Datsunbrands cu produse de tuning de performanta, denumite Nismo. Compania îsi urmareste numele în Nissan zaibatsu, denumit acum Nissan Group.

In anul 1999, Nissan a facut parte din Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi, un parteneriat între Nissan din Japonia, Mitsubishi Motors din Japonia si Renault din Franta. În 2013, Renault detine o cota de vot de 43,4% în Nissan, în timp ce Nissan detine o participatie de 15% fara drept de vot la Renault. Din 2009 pâna în 2017, Carlos Ghosn a fost CEO al ambelor companii. În februarie 2017, Ghosn a anuntat ca va demisiona în functia de CEO al Nissan la 1 aprilie 2017, ramânând în acelasi timp presedinte al companiei. În anul 2013, Nissan a fost al saselea cel mai mare producator de automobile din lume, dupa Toyota, General Motors, Grupul Volkswagen, Hyundai Motor Group si Ford. Luate împreuna, Alianta Renault-Nissan va fi al patrulea cel mai mare producator de automobile din lume. Nissan este principalul brand japonez în China, Rusia si Mexic. În anul 2014, Nissan a fost cel mai mare producator de automobile din America de Nord. Producatorul Nissan este cel mai mare producator de vehicule electrice din lume (EV), cu vânzari globale de peste 275.000 de vehicule electrice, începând cu mijlocul lunii decembrie 2016. Cel mai bine vândut vehicul al fabricantului de automobile este Nissan Leaf, o masina electrica si cea mai bine vânduta masina electrica de ultima generatie din istorie; mai mult de 300.000 au fost vândute la nivel mondial în ianuarie 2018.

Producatorul Nissan a scos pe piata mai multe modele Nissan Leaf, Nissan Maxima, Nissan GT R, Nissan Patrol, Nissan Pulsar, Nissan Juke, Nissan Kubistar, Nissan Serena, Nissan Pixo, Nissan Pick Up, Nissan NT400, Nissan Primera, Nissan Evalia, Nissan Pathfinder, Nissan 370, Nissan Murano, Nissan NV200, Nissan Seren, Nissan 350, Nissan Interstar, Nissan 300, Nissan Atleon, Nissan Eco T, Nissan Vanette, Nissan NV400, Nissan Cabstar, Nissan Cube, Nissan NV300, Nissan NP300, Nissan X Trial, Nissan Almera, Nissan Sunny, Nissan L Serie, Nissan Navara, Nissan Silvia, Nissan Terrano, Nissan Qashqai, Nissan NT500, Nissan Micra, Nissan Note, Nissan Tiida, Nissan Trade, Nissan Primastar fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Nissan Leaf, Parbriz Nissan Maxima, Parbriz Nissan GT R, Parbriz Nissan Patrol, Parbriz Nissan Pulsar, Parbriz Nissan Juke, Parbriz Nissan Kubistar, Parbriz Nissan Serena, Parbriz Nissan Pixo, Parbriz Nissan Pick Up, Parbriz Nissan NT400, Parbriz Nissan Primera, Parbriz Nissan Evalia, Parbriz Nissan Pathfinder, Parbriz Nissan 370, Parbriz Nissan Murano, Parbriz Nissan NV200, Parbriz Nissan Seren, Parbriz Nissan 350, Parbriz Nissan Interstar, Parbriz Nissan 300, Parbriz Nissan Atleon, Parbriz Nissan Eco T, Parbriz Nissan Vanette, Parbriz Nissan NV400, Parbriz Nissan Cabstar, Parbriz Nissan Cube, Parbriz Nissan NV300, Parbriz Nissan NP300, Parbriz Nissan X Trial, Parbriz Nissan Almera, Parbriz Nissan Sunny, Parbriz Nissan L Serie, Parbriz Nissan Navara, Parbriz Nissan Silvia, Parbriz Nissan Terrano, Parbriz Nissan Qashqai, Parbriz Nissan NT500, Parbriz Nissan Micra, Parbriz Nissan Note, Parbriz Nissan Tiida, Parbriz Nissan Trade, Parbriz Nissan Primastar fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz NISSAN MURANO III sector 1: Parbriz NISSAN MURANO III Aviatorilor, Parbriz NISSAN MURANO III Aviatiei, Parbriz NISSAN MURANO III Baneasa, Parbriz NISSAN MURANO III Bucurestii Noi, Parbriz NISSAN MURANO III Damaroaia, Parbriz NISSAN MURANO III Domenii, Parbriz NISSAN MURANO III Dorobanti, Parbriz NISSAN MURANO III Gara de Nord, Parbriz NISSAN MURANO III Grivita, Parbriz NISSAN MURANO III Victoriei, Parbriz NISSAN MURANO III Floreasca, Parbriz NISSAN MURANO III Pajura, Parbriz NISSAN MURANO III Pipera, Parbriz NISSAN MURANO III Primaverii, Parbriz NISSAN MURANO III Piata Romana. Parbriz NISSAN MURANO III sector 2: Parbriz NISSAN MURANO III Colentina, Parbriz NISSAN MURANO III Iancului, Parbriz NISSAN MURANO III Mosilor, Parbriz NISSAN MURANO III Obor, Parbriz NISSAN MURANO III Pantelimon, Parbriz NISSAN MURANO III Stefan Cel Mare, Parbriz NISSAN MURANO III Tei, Parbriz NISSAN MURANO III Vatra Luminoasa. Parbriz NISSAN MURANO III Sectorul 3: Parbriz NISSAN MURANO III Balta Alba, Parbriz NISSAN MURANO III Centrul Civic, Parbriz NISSAN MURANO III Dristor, Parbriz NISSAN MURANO III Dudesti, Parbriz NISSAN MURANO III Lipscani, Parbriz NISSAN MURANO III Muncii, Parbriz NISSAN MURANO III Titan, Parbriz NISSAN MURANO III Unirii, Parbriz NISSAN MURANO III Vitan, Parbriz NISSAN MURANO III Timpuri Noi. Parbriz NISSAN MURANO III Sectorul 4: Parbriz NISSAN MURANO III Giurgiului, Parbriz NISSAN MURANO III Berceni, Parbriz NISSAN MURANO III Oltenitei, Parbriz NISSAN MURANO III Tineretului, Parbriz NISSAN MURANO III Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz NISSAN MURANO III 13 Septembrie, Parbriz NISSAN MURANO III Panduri, Parbriz NISSAN MURANO III Cotroceni, Parbriz NISSAN MURANO III Dealul Spirii, Parbriz NISSAN MURANO III Sebastian, Parbriz NISSAN MURANO III Giurgiului, Parbriz NISSAN MURANO III Ferentari, Parbriz NISSAN MURANO III Rahova, Parbriz NISSAN MURANO III Ghencea, Parbriz NISSAN MURANO III Pieptanari, Parbriz NISSAN MURANO III Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz NISSAN MURANO III Crangasi, Parbriz NISSAN MURANO III Ghencea, Parbriz NISSAN MURANO III Giulesti, Parbriz NISSAN MURANO III Drumul Taberei, Parbriz NISSAN MURANO III Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz NISSAN MURANO III Bragadiru, Parbriz NISSAN MURANO III Buftea, Parbriz NISSAN MURANO III Chitila, Parbriz NISSAN MURANO III Magurele, Parbriz NISSAN MURANO III Otopeni, Parbriz NISSAN MURANO III Oras Pantelimon, Parbriz NISSAN MURANO III Popesti Leordeni, Parbriz NISSAN MURANO III Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz NISSAN MURANO III. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize NISSAN MURANO III originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz NISSAN MURANO III cu senzor de ploaie, Parbriz NISSAN MURANO III cu senzor lumina, Parbriz NISSAN MURANO III cu incalzire, Parbriz NISSAN MURANO III cu antena radio incorporata, Parbriz NISSAN MURANO III cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz NISSAN MURANO III. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto NISSAN MURANO III in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz NISSAN MURANO III fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele NISSAN precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :