Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum, an fabricatie 2013, producator XYG, vandut in 1 DECEMBRIE, ILFOV, cod postal 77005

Solicita pret Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum, an fabricatie 2013

Localitate : 1 DECEMBRIE, ILFOV

Cod postal : 77005


Suna vanzatorul





Parbriz RENAULT TRUCKS

parbrize-xyg.jpeg


Compania Renault Trucks având la baza o istorie de exceptie, destinul Renault Trucks prinde astazi viteza pe toate drumurile lumii. Renault Trucks are o istorie cu care ne putem mândri toti. Aceasta istorie explica ceea ce este astazi si ceea ce va fi în viitor Renault Trucks: o marca angajata în serviciul clientilor sai si al transportului rutier în ansamblu, dar si în consolidarea prestigiului unei activitati care joaca un rol cheie în societatea noastra. Începând cu 1894, anul în care Marius Berliet a conceput si a fabricat un motor cu un singur cilindru si a construit primul sau vehicul care functiona cu benzina, si pâna în zilele noastre, descoperiti peste 100 de ani de traditie extraordinara urmarind filmul de mai jos „Deschizatori de drum din 1894”.

La Lyon, Marius Berliet concepe si realizeaza in 1894 un motor monocilindru apoi construieste prima sa masina cu benzina. In 1906, construieste primul sau camion. In anul 1914 La Berliet, 40 camioane CBA sunt fabricate in fiecare zi pentru frontul de la Verdun. La Renault, 600 de taxiuri care au contribuit la victoria de la Marne au asigurat pentru Renault un loc in istorie. Intre ani 1952 si 1974, Laffly, Rochet Schneider, Camiva si Citroën Poids Lourds se asociaza cu Berliet care, in 1957, construieste Berliet T100, cel mai mare camion din lume ! Renault Vehicule Industriale a urmarit construirea unui grup international puternic prin achizitionarea lui Dodge Europe in 1983 apoi a legendarei marci americane Mack in 1990. In Anul 1992 este o noua etapa importanta: Renault Vehicule Industriale devine Renault V.I. In 2001, Renault V.I. se integreaza in grupul Volvo. Iar in 2002, primeste denumirea internationala de Renault Trucks.

Compania Renault Trucks a scos pe piata mai multe modele Renault Trucks Premium, Renault Trucks Magnum, Renault Trucks Maxity, Renault Trucks Mascott, Renault Trucks Aries, Renault Trucks T, Renault Trucks K, Renault Trucks Tracer, Renault Trucks FR1, Renault Trucks Midlum, Renault Trucks Agora, Renault Trucks Midliner, Renault Trucks C, Renault Trucks Iliade, Renault Trucks D, Renault Trucks Kerax fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Renault Trucks Premium, Parbriz Renault Trucks Magnum, Parbriz Renault Trucks Maxity, Parbriz Renault Trucks Mascott, Parbriz Renault Trucks Aries, Parbriz Renault Trucks T, Parbriz Renault Trucks K, Parbriz Renault Trucks Tracer, Parbriz Renault Trucks FR1, Parbriz Renault Trucks Midlum, Parbriz Renault Trucks Agora, Parbriz Renault Trucks Midliner, Parbriz Renault Trucks C, Parbriz Renault Trucks Iliade, Parbriz Renault Trucks D, Parbriz Renault Trucks Kerax fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum sector 1: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Aviatorilor, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Aviatiei, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Baneasa, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Bucurestii Noi, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Damaroaia, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Domenii, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Dorobanti, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Gara de Nord, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Grivita, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Victoriei, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Floreasca, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Pajura, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Pipera, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Primaverii, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Piata Romana. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum sector 2: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Colentina, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Iancului, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Mosilor, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Obor, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Pantelimon, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Stefan Cel Mare, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Tei, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Vatra Luminoasa. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Sectorul 3: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Balta Alba, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Centrul Civic, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Dristor, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Dudesti, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Lipscani, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Muncii, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Titan, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Unirii, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Vitan, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Timpuri Noi. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Sectorul 4: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Giurgiului, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Berceni, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Oltenitei, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Tineretului, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum 13 Septembrie, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Panduri, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Cotroceni, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Dealul Spirii, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Sebastian, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Giurgiului, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Ferentari, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Rahova, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Ghencea, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Pieptanari, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Crangasi, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Ghencea, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Giulesti, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Drumul Taberei, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Bragadiru, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Buftea, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Chitila, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Magurele, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Otopeni, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Oras Pantelimon, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Popesti Leordeni, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize RENAULT TRUCKS Magnum originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum cu senzor de ploaie, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum cu senzor lumina, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum cu incalzire, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum cu antena radio incorporata, Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto RENAULT TRUCKS Magnum in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz RENAULT TRUCKS Magnum fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele RENAULT TRUCKS precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :