Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450), an fabricatie 2007, producator KMK, vandut in BALACEANCA, ILFOV, cod postal 77036

Solicita pret Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450), an fabricatie 2007

Localitate : BALACEANCA, ILFOV

Cod postal : 77036


Suna vanzatorul

Parbriz SMART

parbrize-kmk.jpeg


Compania Smart este un producator german de autoturisme de clasa mica si apartine Daimler AG. Smart se fabrica în Hambach,Franta si Böblingen, Germania.

Istoricul modelelor Smart incepe cu conceptele de mai jos, Eco Sprinter si Eco Speedster (1993). Aceste doua modele sunt primele si cele mai apropiate de ceea ce va reprezenta Smartul mai tarziu. Cu toate acestea, Mercedes Nafa a fost pionierul si puteti citi detalii in articolul Productia Primei Generatii. Prima Generatie e recunoscuta si dupa codul W450 (1998-2002). Brandul Smart vine din colaborarea dintre producatorul de ceasuri Swatch si producatorul auto Mercedes, S+M+ART. Acest prim model se numea City Coupe, urmeaza indeaproape conceptul si masoara doar 2,5 metri, fiind produs la Smartville, Hambach – Franta. Smart Times 2018 se organizeaza chiar la fabrica si serbeaza aniversarea a 20 ani Smart. Prima Generatie primeste si un Facelift W450 (2002-2007). In 2004 apare mai clar atributul de ForTwo. Dimensiunile raman aceleasi, se pot observa cateva diferente de design si au imbunatatit cateva caracteristici tehnice. Primul motor pe benzina a fost de 0.6 apoi a aparut unul mai “fiabil” de 0.7, iar dieselul de 0.8 poate fi considerat cel mai fiabil/reusit dintre cele trei. La capitolul consum real de combustibil, cu aceasta generatie se incheie cele mai mici cifre per suta de kilometri. A 2 Generatie Facelift W451 vine cu mici detalii schimbate in partea frontala. Deja motorului Mitsubishi i se recunoaste fiabilitatea superioara, iar prin echiparea Brabus ajunge pana la 120 cp. E si o perioada in care se inteteste lupta cu poluarea si se promoveaza modelul Electric Drive. Este de asemenea ultima etapa a motorului diesel care isi incheie productia o data cu W451. A 3 Generatie W453 (2014-prezent) a fost asteptata cu mult interes de fanii Smart. Lungimea ramane aceeasi, 2,7 metri si creste latimea cu 10 cm. Se castiga in spatiul interior, se castiga in stabilitate si in raza de bracaj – masina vireaza mai mult. Avem doar motoare pe benzina, cel Mitsubishi si noul Renault 0.9 la care se adauga cel electric. O data cu colaborarea cu Renault, apar detalii de interior preluate de la producatorul francez. Smart Times 2016 organizat la Hamburg a fost un prim feedback din partea fanilor. Nu au fost prea incantati sa vada masinuta Mercedes cu pret piperat avand componente Renault. Conform ultimelor stiri oferite de producator, noua decada va beneficia doar de motoare electrice. Deja se simte nevoia unor schimbari si se asteapta un model nou. Optimisti fiind, mergem cu speranta ca se va tine cont ca totul a pornit cu ideea unei masini mici, de oras, cu tehnologie Mercedes si abia asteptam sa vedem urmatorul W.

Compania Smart a scos pe piata mai multe modele Smart Forfour, Smart Roadster, Smart City Coupe, Smart Crossblade, Smart Cabrio, Smart Fortwo fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Smart Forfour, Parbriz Smart Roadster, Parbriz Smart City Coupe, Parbriz Smart Crossblade, Parbriz Smart Cabrio, Parbriz Smart Fortwo fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) sector 1: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Aviatorilor, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Aviatiei, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Baneasa, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Bucurestii Noi, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Damaroaia, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Domenii, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Dorobanti, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Gara de Nord, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Grivita, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Victoriei, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Floreasca, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Pajura, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Pipera, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Primaverii, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Piata Romana. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) sector 2: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Colentina, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Iancului, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Mosilor, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Obor, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Pantelimon, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Stefan Cel Mare, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Tei, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Vatra Luminoasa. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Sectorul 3: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Balta Alba, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Centrul Civic, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Dristor, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Dudesti, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Lipscani, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Muncii, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Titan, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Unirii, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Vitan, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Timpuri Noi. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Sectorul 4: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Giurgiului, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Berceni, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Oltenitei, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Tineretului, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) 13 Septembrie, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Panduri, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Cotroceni, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Dealul Spirii, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Sebastian, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Giurgiului, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Ferentari, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Rahova, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Ghencea, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Pieptanari, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Crangasi, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Ghencea, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Giulesti, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Drumul Taberei, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Bragadiru, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Buftea, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Chitila, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Magurele, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Otopeni, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Oras Pantelimon, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Popesti Leordeni, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450). Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize SMART FORTWO Cabrio (450) originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) cu senzor de ploaie, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) cu senzor lumina, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) cu incalzire, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) cu antena radio incorporata, Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450). Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto SMART FORTWO Cabrio (450) in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz SMART FORTWO Cabrio (450) fabricat in anii:2004, 2005, 2006, 2007, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele SMART precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :