Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE, an fabricatie 2012, producator STAR GLASS, vandut in CALDARARU, ILFOV, cod postal 77037

Solicita pret Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE, an fabricatie 2012

Localitate : CALDARARU, ILFOV

Cod postal : 77037


Suna vanzatorul

Parbriz SUZUKI

parbrize-star glass.jpeg


Compania Suzuki Motor Corporation este o companie multinationala japoneza, care are sediul în Minami-ku, Hamamatsu. Suzuki produce automobile, vehicule cu tractiune pe patru roti, motociclete, ATV (ATV-uri), motor outboard, scaune cu rotile si o varietate de alte motoare mici cu ardere interna. În 2016, Suzuki a fost al unsprezecelea cel mai mare producator auto din toata lumea. În 2016, Suzuki a fost al unsprezecelea cel mai mare producator auto din toata lumea. Suzuki are peste 45.000 de angajati si are 35 de instalatii de productie în 23 de tari si 133 distribuitori în 192 de tari. Volumul vânzarilor la nivel mondial de automobile este al zecelea cel mai mare din lume, în timp ce volumul vânzarilor interne este al treilea ca marime din tara. In anul 1909 In Hamamatsu, prefectura Shizuoka, Michio Suzuki infiinteaza Suzuki Loom Works. Anul 1952 In premiera mondiala este comercializata bicicleta cu motor, inventie Suzuki.

In anul 1961 Se infiinteaza Suzuki Loom Manufacturing Co., prin separarea atelierelor de productie automobile. Se lanseaza camioneta usoara Suzulight Carry. In anul 1970 Se lanseaza modelul usor 4X4 Jimny. In anul 1984 In Wanganui, Noua Zeelanda se infiinteaza Suzuki New Zealand Ltd, ca sucursala de vanzari directe KD; incepe exportul modelelor cu motoare mici catre General Motors Corp. (SUA). In Trappes, Franta, se infiinteaza Suzuki France SA, ca sucursala de vanzari directe. Se semneaza contract de asistenta tehnica si productie cu China National Aerotechnology Import & Export Beijing Corporation. Pentru al zecelea an consecutiv Suzuki castiga campionatul pilotilor la World Motocross grand Prix 125. In Happenheim, Germania, se infiinteaza Suzuki Motor Gmbh Deutschland, ca sucursala de vanzari directe.

1985 – Se lanseaza motocicleta GSXR750, echipata cu motor cu racire cu ulei. In Avello, Spania, incepe productia de scutere. Se infiinteaza Suzuki of America Automotive Corp., ca sucursala de vanzari pentru SUA. In anul 1998 Se lanseaza modelul 4X4 Grand Vitara. Suzuki si General Motors formeaza o alianta strategica. Chongqing Changan Suzuki Automobile Co. Ltd. primeste aprobarea oficiala din partea guvernului chinez pentru productia de autoturisme.

Compania Suzuki a scos pe piata mai multe modele Suzuki Jimmy, Suzuki Grand Vitara, Suzuki SX4, Suzuki Alto, Suzuki Baleno, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki Carry, Suzuki Ignis, Suzuki Kizashi, Suzuki Vitara, Suzuki Liana, Suzuki Celerio, Suzuki Samurai, Suzuki Wagon fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Suzuki Jimmy, Parbriz Suzuki Grand Vitara, Parbriz Suzuki SX4, Parbriz Suzuki Alto, Parbriz Suzuki Baleno, Parbriz Suzuki Splash, Parbriz Suzuki Swift, Parbriz Suzuki Carry, Parbriz Suzuki Ignis, Parbriz Suzuki Kizashi, Parbriz Suzuki Vitara, Parbriz Suzuki Liana, Parbriz Suzuki Celerio, Parbriz Suzuki Samurai, Parbriz Suzuki Wagon fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE sector 1: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Aviatorilor, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Aviatiei, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Baneasa, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Bucurestii Noi, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Damaroaia, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Domenii, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Dorobanti, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Gara de Nord, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Grivita, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Victoriei, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Floreasca, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Pajura, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Pipera, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Primaverii, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Piata Romana. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE sector 2: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Colentina, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Iancului, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Mosilor, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Obor, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Pantelimon, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Stefan Cel Mare, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Tei, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Vatra Luminoasa. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Sectorul 3: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Balta Alba, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Centrul Civic, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Dristor, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Dudesti, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Lipscani, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Muncii, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Titan, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Unirii, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Vitan, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Timpuri Noi. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Sectorul 4: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Giurgiului, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Berceni, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Oltenitei, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Tineretului, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE 13 Septembrie, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Panduri, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Cotroceni, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Dealul Spirii, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Sebastian, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Giurgiului, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Ferentari, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Rahova, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Ghencea, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Pieptanari, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Crangasi, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Ghencea, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Giulesti, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Drumul Taberei, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Bragadiru, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Buftea, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Chitila, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Magurele, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Otopeni, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Oras Pantelimon, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Popesti Leordeni, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize SUZUKI GRAND VITARA 2 TE originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE cu senzor de ploaie, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE cu senzor lumina, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE cu incalzire, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE cu antena radio incorporata, Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto SUZUKI GRAND VITARA 2 TE in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz SUZUKI GRAND VITARA 2 TE fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele SUZUKI precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :