Parbriz CITROEN C ELYSEE, an fabricatie 2013, producator STAR GLASS, vandut in BERCENI, ILFOV, cod postal 77022

Solicita pret Parbriz CITROEN C ELYSEE, an fabricatie 2013

Localitate : BERCENI, ILFOV

Cod postal : 77022


Suna vanzatorul

Parbriz CITROEN

parbrize-star glass.jpeg


Fabrica de autoturisme Citroën este unul dintre cei mai importanti producatori de automobile din Franta. Compania a fost fondata în 1919 de catre industriasul francez André-Gustave Citroën iar din 1976 face parte din Grupul PSA Peugeot-Citroën.

În anul 1934, Citroën îsi câstiga renumele de marca inovatoare odata cu lansarea modelului Traction Avant, prima masina de productie în masa din lume cu tractiune pe fata si una dintre primele masini cu o caroserie de tip unitar, fara piese mecanice fixate pe cadrul sasiului. În anul 1954, Citroën produce primul sistem de suspensie hidropneumatic cu autonivelare, iar apoi în 1955 revolutionarul model DS, prima masina de productie în masa cu discuri de frâna modernizate. În 1967, Citroën introduce la o serie de modele farurile cu reglare manuala, care permit o vizibilitate sporita pe drumurile serpuite. Autoturismele Citroën au câstigat o serie de premii nationale si internationale, marca Citroën fiind aleasa de trei ori drept Masina europeana a anului.

Citroen a scos pe piata mai multe modele Citroen Xara, Citroen Mehari, Citroen C1, Citroen DS5, Citroen C-Crosser, Citroen Spacetourer, Citroen Jumpy, Citroen Nemo, Citroen C3, Citroen C-Elysee, Citroen C8, Citroen Berlingo, Citroen DS4, Citroen C6, Citroen DS3, Citroen XM, Citroen C4, Citroen C-zero, Citroen C5, Citroen Jumper, Citroen Saxo, Citroen Evasion, Citroen C2, Citroen C15, Citroen Xantia din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Citroen Xara, Parbriz Citroen Mehari, Parbriz Citroen C1, Parbriz Citroen DS5, Parbriz Citroen C-Crosser, Parbriz Citroen Spacetourer, Parbriz Citroen Jumpy, Parbriz Citroen Nemo, Parbriz Citroen C3, Parbriz Citroen C-Elysee, Parbriz Citroen C8, Parbriz Citroen Berlingo, Parbriz Citroen DS4, Parbriz Citroen C6, Parbriz Citroen DS3, Parbriz Citroen XM, Parbriz Citroen C4, Parbriz Citroen C-zero, Parbriz Citroen C5, Parbriz Citroen Jumper, Parbriz Citroen Saxo, Parbriz Citroen Evasion, Parbriz Citroen C2, Parbriz Citroen C15, Parbriz Citroen Xantia din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz CITROEN C ELYSEE sector 1: Parbriz CITROEN C ELYSEE Aviatorilor, Parbriz CITROEN C ELYSEE Aviatiei, Parbriz CITROEN C ELYSEE Baneasa, Parbriz CITROEN C ELYSEE Bucurestii Noi, Parbriz CITROEN C ELYSEE Damaroaia, Parbriz CITROEN C ELYSEE Domenii, Parbriz CITROEN C ELYSEE Dorobanti, Parbriz CITROEN C ELYSEE Gara de Nord, Parbriz CITROEN C ELYSEE Grivita, Parbriz CITROEN C ELYSEE Victoriei, Parbriz CITROEN C ELYSEE Floreasca, Parbriz CITROEN C ELYSEE Pajura, Parbriz CITROEN C ELYSEE Pipera, Parbriz CITROEN C ELYSEE Primaverii, Parbriz CITROEN C ELYSEE Piata Romana. Parbriz CITROEN C ELYSEE sector 2: Parbriz CITROEN C ELYSEE Colentina, Parbriz CITROEN C ELYSEE Iancului, Parbriz CITROEN C ELYSEE Mosilor, Parbriz CITROEN C ELYSEE Obor, Parbriz CITROEN C ELYSEE Pantelimon, Parbriz CITROEN C ELYSEE Stefan Cel Mare, Parbriz CITROEN C ELYSEE Tei, Parbriz CITROEN C ELYSEE Vatra Luminoasa. Parbriz CITROEN C ELYSEE Sectorul 3: Parbriz CITROEN C ELYSEE Balta Alba, Parbriz CITROEN C ELYSEE Centrul Civic, Parbriz CITROEN C ELYSEE Dristor, Parbriz CITROEN C ELYSEE Dudesti, Parbriz CITROEN C ELYSEE Lipscani, Parbriz CITROEN C ELYSEE Muncii, Parbriz CITROEN C ELYSEE Titan, Parbriz CITROEN C ELYSEE Unirii, Parbriz CITROEN C ELYSEE Vitan, Parbriz CITROEN C ELYSEE Timpuri Noi. Parbriz CITROEN C ELYSEE Sectorul 4: Parbriz CITROEN C ELYSEE Giurgiului, Parbriz CITROEN C ELYSEE Berceni, Parbriz CITROEN C ELYSEE Oltenitei, Parbriz CITROEN C ELYSEE Tineretului, Parbriz CITROEN C ELYSEE Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz CITROEN C ELYSEE 13 Septembrie, Parbriz CITROEN C ELYSEE Panduri, Parbriz CITROEN C ELYSEE Cotroceni, Parbriz CITROEN C ELYSEE Dealul Spirii, Parbriz CITROEN C ELYSEE Sebastian, Parbriz CITROEN C ELYSEE Giurgiului, Parbriz CITROEN C ELYSEE Ferentari, Parbriz CITROEN C ELYSEE Rahova, Parbriz CITROEN C ELYSEE Ghencea, Parbriz CITROEN C ELYSEE Pieptanari, Parbriz CITROEN C ELYSEE Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz CITROEN C ELYSEE Crangasi, Parbriz CITROEN C ELYSEE Ghencea, Parbriz CITROEN C ELYSEE Giulesti, Parbriz CITROEN C ELYSEE Drumul Taberei, Parbriz CITROEN C ELYSEE Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz CITROEN C ELYSEE Bragadiru, Parbriz CITROEN C ELYSEE Buftea, Parbriz CITROEN C ELYSEE Chitila, Parbriz CITROEN C ELYSEE Magurele, Parbriz CITROEN C ELYSEE Otopeni, Parbriz CITROEN C ELYSEE Oras Pantelimon, Parbriz CITROEN C ELYSEE Popesti Leordeni, Parbriz CITROEN C ELYSEE Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz CITROEN C ELYSEE. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize CITROEN C ELYSEE originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz CITROEN C ELYSEE cu senzor de ploaie, Parbriz CITROEN C ELYSEE cu senzor lumina, Parbriz CITROEN C ELYSEE cu incalzire, Parbriz CITROEN C ELYSEE cu antena radio incorporata, Parbriz CITROEN C ELYSEE cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz CITROEN C ELYSEE. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto CITROEN C ELYSEE in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz CITROEN C ELYSEE fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele CITROEN precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :