Parbriz JAGUAR F PACE, an fabricatie 2020, producator XYG, vandut in VADU ANEI, ILFOV, cod postal 77033

Solicita pret Parbriz JAGUAR F PACE, an fabricatie 2020

Localitate : VADU ANEI, ILFOV

Cod postal : 77033


Suna vanzatorul

Parbriz JAGUAR

parbrize-xyg.jpeg


Producatorul Jaguar Cars Ltd., mai bine cunoscuta ca Jaguar este un producator de masini de lux britanic cu sediul în Whitley, Coventry, Anglia. Aceasta este o filiala detinuta în totalitate de societatea indiana Tata Motors Ltd. si este exploatata ca parte a afacerii Jaguar Land Rover. Jaguar a fost fondata ca Swallow Sidecar Company de Sir William Lyons în 1922, prima oara facând atase de motocicleta înainte sa treaca la autoturisme. Numele i-a fost schimbat în Jaguar dupa cel de-al doilea razboi mondial din cauza conotatiilor nefavorabile ale initialelor SS. Dupa o fuziune cu British Motor Corporation în 1968, ulterior subsumate de Leyland, care mai târziu a fost ea însasi nationalizata ca British Leyland, Jaguar a fost listata pe London Stock Exchange în 1984 si a devenit un constituient al FTSE 100 pâna când a fost achizitionata de catre Ford în 1989. Jaguar de asemenea detine Royal Warrant de la Elisabeta a II-a si de la Printul Charles.

Societatea Automobilele Jaguar de astazi sunt concepute în centrele de inginerie de la Fabrica Whitley din Coventry si la Gaydon în Warwickshire si sunt produse la doua dintre fabricile Jaguar/Land Rover: Fabrica de ansamblare Castle Bromwich si la Fabrica Caroserie si ansamblare din Halewood aproape de Liverpool.

Producatorul Jaguar a scos pe piata mai multe modele Jaguar XK 8, Jaguar XK, Jaguar S Type, Jaguar XJ, Jaguar F Type, Jaguar X Type, Jaguar XF, Jaguar XE, Jaguar F Pace, Jaguar E Pace fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Jaguar XK 8, Parbriz Jaguar XK, Parbriz Jaguar S Type, Parbriz Jaguar XJ, Parbriz Jaguar F Type, Parbriz Jaguar X Type, Parbriz Jaguar XF, Parbriz Jaguar XE, Parbriz Jaguar F Pace, Parbriz Jaguar E Pace fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz JAGUAR F PACE sector 1: Parbriz JAGUAR F PACE Aviatorilor, Parbriz JAGUAR F PACE Aviatiei, Parbriz JAGUAR F PACE Baneasa, Parbriz JAGUAR F PACE Bucurestii Noi, Parbriz JAGUAR F PACE Damaroaia, Parbriz JAGUAR F PACE Domenii, Parbriz JAGUAR F PACE Dorobanti, Parbriz JAGUAR F PACE Gara de Nord, Parbriz JAGUAR F PACE Grivita, Parbriz JAGUAR F PACE Victoriei, Parbriz JAGUAR F PACE Floreasca, Parbriz JAGUAR F PACE Pajura, Parbriz JAGUAR F PACE Pipera, Parbriz JAGUAR F PACE Primaverii, Parbriz JAGUAR F PACE Piata Romana. Parbriz JAGUAR F PACE sector 2: Parbriz JAGUAR F PACE Colentina, Parbriz JAGUAR F PACE Iancului, Parbriz JAGUAR F PACE Mosilor, Parbriz JAGUAR F PACE Obor, Parbriz JAGUAR F PACE Pantelimon, Parbriz JAGUAR F PACE Stefan Cel Mare, Parbriz JAGUAR F PACE Tei, Parbriz JAGUAR F PACE Vatra Luminoasa. Parbriz JAGUAR F PACE Sectorul 3: Parbriz JAGUAR F PACE Balta Alba, Parbriz JAGUAR F PACE Centrul Civic, Parbriz JAGUAR F PACE Dristor, Parbriz JAGUAR F PACE Dudesti, Parbriz JAGUAR F PACE Lipscani, Parbriz JAGUAR F PACE Muncii, Parbriz JAGUAR F PACE Titan, Parbriz JAGUAR F PACE Unirii, Parbriz JAGUAR F PACE Vitan, Parbriz JAGUAR F PACE Timpuri Noi. Parbriz JAGUAR F PACE Sectorul 4: Parbriz JAGUAR F PACE Giurgiului, Parbriz JAGUAR F PACE Berceni, Parbriz JAGUAR F PACE Oltenitei, Parbriz JAGUAR F PACE Tineretului, Parbriz JAGUAR F PACE Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz JAGUAR F PACE 13 Septembrie, Parbriz JAGUAR F PACE Panduri, Parbriz JAGUAR F PACE Cotroceni, Parbriz JAGUAR F PACE Dealul Spirii, Parbriz JAGUAR F PACE Sebastian, Parbriz JAGUAR F PACE Giurgiului, Parbriz JAGUAR F PACE Ferentari, Parbriz JAGUAR F PACE Rahova, Parbriz JAGUAR F PACE Ghencea, Parbriz JAGUAR F PACE Pieptanari, Parbriz JAGUAR F PACE Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz JAGUAR F PACE Crangasi, Parbriz JAGUAR F PACE Ghencea, Parbriz JAGUAR F PACE Giulesti, Parbriz JAGUAR F PACE Drumul Taberei, Parbriz JAGUAR F PACE Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz JAGUAR F PACE Bragadiru, Parbriz JAGUAR F PACE Buftea, Parbriz JAGUAR F PACE Chitila, Parbriz JAGUAR F PACE Magurele, Parbriz JAGUAR F PACE Otopeni, Parbriz JAGUAR F PACE Oras Pantelimon, Parbriz JAGUAR F PACE Popesti Leordeni, Parbriz JAGUAR F PACE Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz JAGUAR F PACE. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize JAGUAR F PACE originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz JAGUAR F PACE cu senzor de ploaie, Parbriz JAGUAR F PACE cu senzor lumina, Parbriz JAGUAR F PACE cu incalzire, Parbriz JAGUAR F PACE cu antena radio incorporata, Parbriz JAGUAR F PACE cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz JAGUAR F PACE. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto JAGUAR F PACE in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz JAGUAR F PACE fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele JAGUAR precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :