Parbriz KIA SORENTO II (XM), an fabricatie 2010, producator XYG, vandut in CHIAJNA, ILFOV, cod postal 77040

Solicita pret Parbriz KIA SORENTO II (XM), an fabricatie 2010

Localitate : CHIAJNA, ILFOV

Cod postal : 77040


Suna vanzatorul

Parbriz KIA

parbrize-xyg.jpeg


Producatorul Kia Motors Company este un fabricant de masini din Coreea de Sud. Sa Fondat în 1944, Kia este cel mai vechi producator corean de masini. În ultimii ani, Kia s-a bucurat de un mare ritm de crestere, si a devenit sponsorul principal al "Australian Open" si sponsor oficial al "Davis Cup" în lumea de tenis, la nivel mondial. Kia are în jur de 33,000 de angajati si venituri anuale peste 13 miliarde de USD.

Compania s-a Înfiintat în decembrie 1944, a fost membru al grupului Kia, din care a fost desemnat în 2003. Initial, compania a fost numita KyungSung Precision Industry si numai în 1951 a fost numita KIA Industries. Activitatea sa principala a fost crearea de vehicule personale - biciclete si motociclete. Eliberarea camioanelor si a autovehiculelor a fost înfiintata abia în anii 1970. Cea de-a doua masina a iesit din linia de asamblare în 1988. În 1990, compania a primit un nou nume - KIA Motors Inc.

Între ani 2008 si 2011, vânzarile anuale ale Kia în lume au crescut cu 82% si au atins aproape 2,6 milioane de vehicule pe an.La 15 august 2011, productia modelului KIA Rio adaptat conditiilor rusesti a început la uzina Hyundai din Sankt Petersburg. Este construit pe aceeasi platforma ca si Hyundai solaris si Hyundai i20. Aceasta masina a devenit cea mai bine vânduta masina din Rusia, înaintea acesteia LADA Granta si Hyundai Solaris.Asadar, merita sa enumeram toate modelele Kia. Exista doar 25. Cele mai populare masini, cunoscute de multi prin numele lor care merg dupa ureche, sunt urmatoarele masini: Sportage, Soul, Sorento, Rio, Cerato, Spectra, Optima. Au caracteristici tehnice destul de bune si aspect... Restul sunt, de asemenea, celebre, dar nu atât. Avella, Magentis, Picanto, Visto, Clarus, Carens, Joice, Elan, Ceed - aceasta este doar o mica lista de masini pe care compania le produce (si le produce). Diferite corpuri, caracteristici diferite, modele, motoare, echipamente, interior - modelele difera între ele în toate cele de mai sus. Deci, acum merita sa vorbim despre ele mai detaliat.

Producatorul Kia a scos pe piata mai multe modele Kia Picanto, Kia Cerato, Kia K2500, Kia Ceed, Kia K2700, Kia Sorento, Kia Magentis, Kia Pro Ceed,Kia Carnival, Kia Sportage, Kia Carens, Kia Optima, Kia Rio, Kia Sephia, Kia Clarus, Kia Soul, Kia Retona, Kia Shuma, Kia Joice, Kia Pride, Kia Grand Carnival, Kia Niro, Kia Venga, Kia Pregio, Kia Roadster, Kia Oprius fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Kia Picanto, Parbriz Kia Cerato, Parbriz Kia K2500, Parbriz Kia Ceed, Parbriz Kia K2700, Parbriz Kia Sorento, Parbriz Kia Magentis, Parbriz Kia Pro Ceed,Parbriz Kia Carnival, Parbriz Kia Sportage, Parbriz Kia Carens, Parbriz Kia Optima, Parbriz Kia Rio, Parbriz Kia Sephia, Parbriz Kia Clarus, Parbriz Kia Soul, Parbriz Kia Retona, Parbriz Kia Shuma, Parbriz Kia Joice, Parbriz Kia Pride, Parbriz Kia Grand Carnival, Parbriz Kia Niro, Parbriz Kia Venga, Parbriz Kia Pregio, Parbriz Kia Roadster, Parbriz Kia Oprius fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz KIA SORENTO II (XM) sector 1: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Aviatorilor, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Aviatiei, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Baneasa, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Bucurestii Noi, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Damaroaia, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Domenii, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Dorobanti, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Gara de Nord, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Grivita, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Victoriei, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Floreasca, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Pajura, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Pipera, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Primaverii, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Piata Romana. Parbriz KIA SORENTO II (XM) sector 2: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Colentina, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Iancului, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Mosilor, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Obor, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Pantelimon, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Stefan Cel Mare, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Tei, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Vatra Luminoasa. Parbriz KIA SORENTO II (XM) Sectorul 3: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Balta Alba, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Centrul Civic, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Dristor, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Dudesti, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Lipscani, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Muncii, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Titan, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Unirii, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Vitan, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Timpuri Noi. Parbriz KIA SORENTO II (XM) Sectorul 4: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Giurgiului, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Berceni, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Oltenitei, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Tineretului, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz KIA SORENTO II (XM) 13 Septembrie, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Panduri, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Cotroceni, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Dealul Spirii, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Sebastian, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Giurgiului, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Ferentari, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Rahova, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Ghencea, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Pieptanari, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Crangasi, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Ghencea, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Giulesti, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Drumul Taberei, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz KIA SORENTO II (XM) Bragadiru, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Buftea, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Chitila, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Magurele, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Otopeni, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Oras Pantelimon, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Popesti Leordeni, Parbriz KIA SORENTO II (XM) Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz KIA SORENTO II (XM). Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize KIA SORENTO II (XM) originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz KIA SORENTO II (XM) cu senzor de ploaie, Parbriz KIA SORENTO II (XM) cu senzor lumina, Parbriz KIA SORENTO II (XM) cu incalzire, Parbriz KIA SORENTO II (XM) cu antena radio incorporata, Parbriz KIA SORENTO II (XM) cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz KIA SORENTO II (XM). Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto KIA SORENTO II (XM) in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz KIA SORENTO II (XM) fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele KIA precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :