Parbriz SCANIA 4 series bus, an fabricatie 1996, producator ORIGINAL, vandut in BRAGADIRU, ILFOV, cod postal 77026

Solicita pret Parbriz SCANIA 4 series bus, an fabricatie 1996

Localitate : BRAGADIRU, ILFOV

Cod postal : 77026


Suna vanzatorul

Parbriz SCANIA

parbrize-original.jpeg


Compania Scania AB, original Scania-Vabis este o companie suedeza producatoare de autovehicule comerciale si speciale, sediul aflându-se în Södertälje, Suedia. Compania a fost fondata in anul 1891 in oraselul Sodertalje, ca Scania Vabis (din 1900 Maskinfabriks-aktiebolaget Scania) in Malmo, provincia Scania si in 1911 sediul s-a mutat tot in Sodertalje.

In ziua de astazi, compania detine fabrici in Brazilia,Franta,Rusia,Polonia si Tarile de Jos. Compania se extinde pe scara globala, concret, in fabricile Scania la nivel mondial lucreaza peste 40.000 de angajati.

Inainte de camioane, compania a produs autovehicule, (compania concureaza cu Volvo). Amuzant este ca fabrica Volvo se afla in Goteborg.In anul 1911 Scania si Vabis au fuzionat pentru a face fata concurentei crescute din întreaga Europa. A fost produs primul autobuz, iar productia de automobile si autobuze a continuat în Malmö si Södertälje. In anul 1949 Scania-Vabis a lansat motorul diesel cu injectie directa. Acest motor s-a dovedit atât de durabil încât a devenit cunoscut ca „motorul de 400.000 kilometri”. In anul 2000 11 uzine din cinci tari s-au unit pentru a produce camionul Scania cu numarul 1 milion. In anul Scania a prezentat autobuzul viitorului, un autobuz hibrid de oras de dimensiuni maxime cu podea joasa, cu functionare pe baza de etanol care reduce emisiile de dioxid de carbon fosil cu pâna la 90 de procente daca este alimentat cu etanol. Anul 2008 Volkswagen a devenit principalul proprietar al Scania, cu 68,6 de procente în consiliul de administratie si 37,73 din drepturile asupra capitalului.

Compania Scania a scos pe piata mai multe modele Scania Irizar, Scania T, Scania R, Scania Touring, Scania G, Scania Omnicity, Scania Citywide, Scania P, G R, T, Scania K, Scania P, Scania Interlink, Scania 4, Scania S fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Scania Irizar, Parbriz Scania T, Parbriz Scania R, Parbriz Scania Touring, Parbriz Scania G, Parbriz Scania Omnicity, Parbriz Scania Citywide, Parbriz Scania P, G R, T, Parbriz Scania K, Parbriz Scania P, Parbriz Scania Interlink, Parbriz Scania 4, Parbriz Scania S fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz SCANIA 4 series bus sector 1: Parbriz SCANIA 4 series bus Aviatorilor, Parbriz SCANIA 4 series bus Aviatiei, Parbriz SCANIA 4 series bus Baneasa, Parbriz SCANIA 4 series bus Bucurestii Noi, Parbriz SCANIA 4 series bus Damaroaia, Parbriz SCANIA 4 series bus Domenii, Parbriz SCANIA 4 series bus Dorobanti, Parbriz SCANIA 4 series bus Gara de Nord, Parbriz SCANIA 4 series bus Grivita, Parbriz SCANIA 4 series bus Victoriei, Parbriz SCANIA 4 series bus Floreasca, Parbriz SCANIA 4 series bus Pajura, Parbriz SCANIA 4 series bus Pipera, Parbriz SCANIA 4 series bus Primaverii, Parbriz SCANIA 4 series bus Piata Romana. Parbriz SCANIA 4 series bus sector 2: Parbriz SCANIA 4 series bus Colentina, Parbriz SCANIA 4 series bus Iancului, Parbriz SCANIA 4 series bus Mosilor, Parbriz SCANIA 4 series bus Obor, Parbriz SCANIA 4 series bus Pantelimon, Parbriz SCANIA 4 series bus Stefan Cel Mare, Parbriz SCANIA 4 series bus Tei, Parbriz SCANIA 4 series bus Vatra Luminoasa. Parbriz SCANIA 4 series bus Sectorul 3: Parbriz SCANIA 4 series bus Balta Alba, Parbriz SCANIA 4 series bus Centrul Civic, Parbriz SCANIA 4 series bus Dristor, Parbriz SCANIA 4 series bus Dudesti, Parbriz SCANIA 4 series bus Lipscani, Parbriz SCANIA 4 series bus Muncii, Parbriz SCANIA 4 series bus Titan, Parbriz SCANIA 4 series bus Unirii, Parbriz SCANIA 4 series bus Vitan, Parbriz SCANIA 4 series bus Timpuri Noi. Parbriz SCANIA 4 series bus Sectorul 4: Parbriz SCANIA 4 series bus Giurgiului, Parbriz SCANIA 4 series bus Berceni, Parbriz SCANIA 4 series bus Oltenitei, Parbriz SCANIA 4 series bus Tineretului, Parbriz SCANIA 4 series bus Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz SCANIA 4 series bus 13 Septembrie, Parbriz SCANIA 4 series bus Panduri, Parbriz SCANIA 4 series bus Cotroceni, Parbriz SCANIA 4 series bus Dealul Spirii, Parbriz SCANIA 4 series bus Sebastian, Parbriz SCANIA 4 series bus Giurgiului, Parbriz SCANIA 4 series bus Ferentari, Parbriz SCANIA 4 series bus Rahova, Parbriz SCANIA 4 series bus Ghencea, Parbriz SCANIA 4 series bus Pieptanari, Parbriz SCANIA 4 series bus Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz SCANIA 4 series bus Crangasi, Parbriz SCANIA 4 series bus Ghencea, Parbriz SCANIA 4 series bus Giulesti, Parbriz SCANIA 4 series bus Drumul Taberei, Parbriz SCANIA 4 series bus Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz SCANIA 4 series bus Bragadiru, Parbriz SCANIA 4 series bus Buftea, Parbriz SCANIA 4 series bus Chitila, Parbriz SCANIA 4 series bus Magurele, Parbriz SCANIA 4 series bus Otopeni, Parbriz SCANIA 4 series bus Oras Pantelimon, Parbriz SCANIA 4 series bus Popesti Leordeni, Parbriz SCANIA 4 series bus Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz SCANIA 4 series bus. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize SCANIA 4 series bus originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz SCANIA 4 series bus cu senzor de ploaie, Parbriz SCANIA 4 series bus cu senzor lumina, Parbriz SCANIA 4 series bus cu incalzire, Parbriz SCANIA 4 series bus cu antena radio incorporata, Parbriz SCANIA 4 series bus cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz SCANIA 4 series bus. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto SCANIA 4 series bus in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz SCANIA 4 series bus fabricat in anii:1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele SCANIA precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :