Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB, an fabricatie 2019, producator GUARDIAN, vandut in BRAGADIRU, ILFOV, cod postal 77029

Solicita pret Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB, an fabricatie 2019

Localitate : BRAGADIRU, ILFOV

Cod postal : 77029


Suna vanzatorul

Parbriz VOLKSWAGEN

parbrize-guardian.jpeg


Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme si SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Cuvântul Volkswagen înseamna „vehicul popular” sau „al poporului”, fiind preconizat de regimul nazist ca automobil pe care sa si-l poata cumpara oricare cetatean german. Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („Din dragoste pentru automobil”). Compania si în acelasi timp marca VW apartin azi concernului Volkswagen Group (Volkswagen AG), ca marime al patrulea grup de producatori de automobile din lume, dupa GM, Toyota si Ford.

Concernul Volkswagen îsi datoreaza existenta dorintei lui Hitler de a face automobilul disponibil maselor, asta într-o vreme în care masina era înca un lux al clasei mijlocii. Un designer din Stuttgart pe nume Ferdinand Porsche a transformat ideile vagi ale lui Hitler si le-a transpus în realitate printr-un vehicul care a ajuns sa fie cunoscut drept „masina poporului”. Acesta a fost începutul faimosului Beetle. In anul 1948, Volkswagen a devenit un element important – atât economic, cât si simbolic – al regenerarii statului german. Primele masini au fost vândute în SUA în 1949, dar adevaratul succes vine din 1950. În doar cinci ani, productia Beetle-ului a crescut spectaculos, ajungând la un milion de masini în 1955. Timp de zece ani Peter Hartz, fost director de personal al companiei, a delapidat aproape 2,5 milioane de euro, sub forma unor „prime” reprezentând plata serviciilor unor prostituate, excursii exotice sau cumparaturi de articole de lux. Unul dintre cei mai notabili beneficiari ai acestui sistem este Klaus Volker, liderul celui mai puternic sindicat de pe platforma industriala din Wolfsburg. Faptele petrecute în anul 1990 au iesit la iveala abia dupa un deceniu.

În 2015, compania a fost implicata într-un scandal de proportii, ca urmare a unor practici frauduloase în programarea motoarelor diesel TDI produse între 2009-2015. În conditii normale de exploatare, acestea emiteau emisii poluante (oxizi de azot) mult peste limitele legale. În SUA, pentru a stinge scandalul, numit „Dieselgate”, Volkswagen s-a angajat sa plateasca tuturor clientilor înselati între 5.100 de dolari si 10.000 de dolari în functie de model si anul de fabricatie, plus contravaloarea masinii.

Compania Volkswagen a scos pe piata mai multe modele Volkswagen Touran, Volkswagen Jetta, Volkswagen XL 7, Volkswagen Arteon, Volkswagen Tiguan, Volkswagen New Beetle, Volkswagen Passat, Volkswagen Crafter, Volkswagen L 80, Volkswagen Multivan, Volkswagen Scirocco, Volkswagen Constellation, Volkswagen Load Up, Volkswagen Lupo, Volkswagen Delivery, Volkswagen LT, Volkswagen Sharan, Volkswagen EOS, Volkswagen Bora, Volkswagen Phaeton, Volkswagen Touareg, Volkswagen Polo, Volkswagen Fox, Volkswagen Golf, Volkswagen CC, Volkswagen T Roc, Volkswagen Volksbus, Volkswagen Routan, Volkswagen Amarok, Volkswagen Beetle, Volkswagen Caddy, Volkswagen Kaffer, Volkswagen Transporter, Volkswagen Worker, Volkswagen Up fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Avem in stoc Parbriz Volkswagen Touran, Parbriz Volkswagen Jetta, Parbriz Volkswagen XL 7, Parbriz Volkswagen Arteon, Parbriz Volkswagen Tiguan, Parbriz Volkswagen New Beetle, Parbriz Volkswagen Passat, Parbriz Volkswagen Crafter, Parbriz Volkswagen L 80, Parbriz Volkswagen Multivan, Parbriz Volkswagen Scirocco, Parbriz Volkswagen Constellation, Parbriz Volkswagen Load Up, Parbriz Volkswagen Lupo, Parbriz Volkswagen Delivery, Parbriz Volkswagen LT, Parbriz Volkswagen Sharan, Parbriz Volkswagen EOS, Parbriz Volkswagen Bora, Parbriz Volkswagen Phaeton, Parbriz Volkswagen Touareg, Parbriz Volkswagen Polo, Parbriz Volkswagen Fox, Parbriz Volkswagen Golf, Parbriz Volkswagen CC, Parbriz Volkswagen T Roc, Parbriz Volkswagen Volksbus, Parbriz Volkswagen Routan, Parbriz Volkswagen Amarok, Parbriz Volkswagen Beetle, Parbriz Volkswagen Caddy, Parbriz Volkswagen Kaffer, Parbriz Volkswagen Transporter, Parbriz Volkswagen Worker, Parbriz Volkswagen Up fabricate intre ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

Montajul (Inlocuirea, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti si Ilfov.

Geamurile auto, indiferent ca este vorba despre parbrize, lunete sau geamuri laterale, au o importanta uriasa in timpul rularii autovehiculului. Acestea protejeaza pasagerii impotriva vantului si pericolelor de pe drum, au rol aerodinamic si faciliteaza vizibilitatea. Din pacate, exista intotdeauna riscul sa fie sparte. O simpla pietricica poate sa provoace pagube destul de mari asupra geamurilor, ceea ce de multe ori inseamna costuri considerabile.
Din fericire suntem aici – Livram si montam geamuri auto de cea mai buna calitate, la preturi atractive
Daca ai trecut printr-o situatie neplacuta si unul dintre geamurile automobilului tau a ajuns sa se sparga sau a fost crapat, poti rezolva foarte repede problema apeland la noi. Suntem o companie cu istorie bogata in comercializarea si montarea geamurilor auto si atunci cand ai nevoie de noi ( in Bucuresti sau Ilfov ), venim rapid cu geamul potrivit si il inlocuim. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt numeroase:
- Raspundem rapid oricarei solicitari. Ne place sa comunicam si raspundem tuturor solicitarilor in cel mai scurt timp;
- Avem mereu geamul auto potrivit pentrru masina ta. Indiferent ce masina conduci, iti oferim garantia ca avem geamul potrivit pentru ea. Comercializam geamuri auto de la branduri cunoscute, precum KMKI Glass, NordGlass, Starglass sau Benson, asigurandu-ne ca venim la tine cu modelul potrivit;
- Transportam geamul cu cea mai mare grija. Orice vibratie sau orice soc poate duce la slabirea rezistentei geamului. Din acest motiv ne asumam transportul. Transportam fiecare produs comercializat cu cea mai mare grija si ne asiguram ca ajunge la tine in stare perfecta;
- Montam geamul oriunde te-ai afla. Este un avantaj urias, deoarece scapi de stresul de a conduce pana la primul service cu geamul spart. Faptul ca putem veni exact acolo unde te afli te poate ajuta sa economisesti timp si bani;
- Ne asiguram ca geamul pe care il comanzi are toate tehnologiile de care are nevoie pentrru a fi eficient. Geamurile moderne sunt dotate cu tot felul de tehnologii, cum ar fi senzorii de ploaie, posibilitatea de a filtra emisiile UV sau incalzirea destinata dezaburirii. Geamurile pe care le comercializam sunt moderne, cu toate tehnologiile moderne inglobate;
Istoria geamurilor auto
Astazi, doar pe site-ul nostrru poti gasi mii de modele de parbrize auto, lunete auto sau geamuri laterale. Ceea ce putini soferi care se bucura de confortul gemurilor stiu este ca inainte de 1904 toate masinile circulau fara niciun fel de protectie vitrata. Soferii erau echipati cu o casca si cu ochelari de protectie sau in cazuri mai putin confortabile, nu erau echipati cu nimic. Abia in 1904 a aparut primul geam auto. Era un parbriz similar cu cele de astazi din punct de vedere al aspectului, insa nu foarte practic. Primul parbriz era drept si era realizat din sticla normala, ceea ce il facea foarte periculos in cazul unui accident. Faptul ca prezenta pericol pentru soferi si pasageri nu i-a scazut pretul. Din contra, geamurile inceputului de secol XX erau extrem de scumpe, in asa fel incat nimeni nu si le permitea.
Pana in 1920 geamurile sau ieftinit iar la inceputul anilor ‘30 deja toate autovehiculele aveau geamuri. Au aparut usor, usor, geamurile laterale si plafonul, iar confortul a crescut considerabil. Evolutia a fost una constanta dupa aparitia acestor pati ale vehiculelor. Astfel, in 1927 a aparut geamul laminat, mult mai sigur in momentul in care se spargea, in 1934 a aparut geamul curbat, in 1960 au inceput sa fie implementate diverse standarde de siguranta pentru producatorii de geamuri iar ulterior au aparut, rand pe rand, tot felul de tehnologii care cresc confortul, fiabilitatea masinii si siguranta.
Astazi, geamurile auto sunt performante si sigure. Indiferent ca vorbim despre parbrize, care de cele mai multe ori sunt laminate si tripex sau vorbim despre geamuri laterale, care sunt prelucrate termic pentru a se sparge in cioburi mici si necontondente, acestea asigura o vizibilitate perfecta, nu se sparg foarte usor si sunt usor de controlat.
Cum poti proteja geamurile auto impotriva pericolelor ?
Asa cum am amintit, exista riscuri peste tot. Geamurile pot cadea victima capriciilor vremii ( grindina sau vanturile puternice care doboara copaci), pot fi victima pietricelelor sarite de pe jos sau a altor soferi neglijenti. Nu poti sa te feresti de poate pericolele, insa poti incerca sa o faci. Pentru asta, este bine sa speli geamul corect, folosind doar solutii speciale, sa eviti trantirea usilor si sa eviti locurile de parcare in care exista pericol sa cada ceva de sus. Pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a evita spargerea geamurilor se numara evitarea trantirii usilor, ridicarea stergatorului de parbriz atunci cand ninge sau schimbarea stergatoarelor atunci cand se tocesc. De ce nu este bine sa circuli cu un parbriz crapat?
Foarte multi oameni aleg sa circule in continuare, chiar si dupa ce parbrizul sau unul dintre geamuri a fost crapat. Este o decizie nu tocmai inteleapta, deoarece un parbriz crapat poate sa scada foarte mult gradul de vizibilitate si automat siguranta. Este bine, asadar, sa investesti in geamuri cat se poate de clare si de buna calitate, deoarece poti contribui la o folosire a masinii in deplina siguranta

www.preturi-parbrize.ro Montam la domicilu clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB sector 1: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Aviatorilor, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Aviatiei, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Baneasa, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Bucurestii Noi, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Damaroaia, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Domenii, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Dorobanti, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Gara de Nord, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Grivita, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Victoriei, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Floreasca, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Pajura, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Pipera, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Primaverii, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Piata Romana. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB sector 2: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Colentina, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Iancului, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Mosilor, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Obor, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Pantelimon, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Stefan Cel Mare, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Tei, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Vatra Luminoasa. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Sectorul 3: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Balta Alba, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Centrul Civic, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Dristor, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Dudesti, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Lipscani, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Muncii, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Titan, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Unirii, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Vitan, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Timpuri Noi. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Sectorul 4: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Giurgiului, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Berceni, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Oltenitei, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Tineretului, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Vacaresti. Parbriz auto Sector 5: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB 13 Septembrie, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Panduri, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Cotroceni, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Dealul Spirii, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Sebastian, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Giurgiului, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Ferentari, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Rahova, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Ghencea, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Pieptanari, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Autobuzul. Parbriz auto Sector 6: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Crangasi, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Ghencea, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Giulesti, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Drumul Taberei, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Militari. Parbriz auto Ilfov: Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Bragadiru, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Buftea, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Chitila, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Magurele, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Otopeni, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Oras Pantelimon, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Popesti Leordeni, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB Voluntari. Produse disponibile pentru anii: 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020


Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB. Preturi parbrize vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama larga de parbrize. Parbrize VOLKSWAGEN AMAROK 2HB originale, Pilkington, Fuyao, Benson. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB cu senzor de ploaie, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB cu senzor lumina, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB cu incalzire, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB cu antena radio incorporata, Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB cu parasolar. Preturi parbrize practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact. Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla. Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.


Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB. Preturi parbrize monteaza si livreaza parbrize auto VOLKSWAGEN AMAROK 2HB in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov. Parbriz VOLKSWAGEN AMAROK 2HB fabricat in anii: Deasemenea, Parbrize Originale comercializeaza parbrize, lunete si geamuri pentru intraga gama de modele VOLKSWAGEN precum:

Vezi si alte oferte de parbrize pentru aceasta marca :